Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik tényleg csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik tényleg csináltok olyat, hogy azért nem szívesen irtok chaten egy lánnyal mert kínzó számotokra hogy nem lehettek együtt a lánnyal?!

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 01:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
El ne hidd. Azért nem szeret csetelni, mert nem érdekled különösebben. Ez meg inkább női gondolkodás, hogy azért nem írok, mert inkább személyesen lennék vele és ez nekem fáj.
2021. jan. 2. 20:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Hat, nem nagyon hiszem el igazad van! Szerintem is egy nagy kamu, és még jól is hangzik...
2021. jan. 2. 21:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Tényleg kamu szerintem is...
2021. jan. 2. 21:27
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem se hidd el. Én legalábbis nem hinném, még akkor sem, ha szeretné az ember elhinni.
2021. jan. 2. 21:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen, ha jobban belegondolunk... Amikor külföldön volt a családom, örömmel telefonáltam velük állandóan :-)!
2021. jan. 2. 21:32
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem még a szívem is erősebben dobogott, amikor olyannal cseteltem, aki nagyon tetszett nekem. Alig vártam, hogy mikor ír már meg hogy mit ír. Nem az, hogy direkt nem írok.
2021. jan. 2. 21:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Pontosan. Ha szeret valakit az ember, alig várja hogy írjon...
2021. jan. 2. 22:00
 18/22 A kérdező kommentje:
Legalább is magamból kiindulva
2021. jan. 2. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nah kérem!

Ennek olyan kamuszaga van mint ide lacháza. Simán csak bűntudatot akar benned kelteni, hogy mégis átmenj vagy áthívd... Nagyon átlátszó :D ( ha nem ez akkor egy kislány érzékenysége veszett el benne)

2021. jan. 5. 07:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha alapból sem használja a messengert, csak miattad, akkor én elhiszem. 28/N vagyok, de csak akkor messengerezek ha muszáj, egyszerűen utálom ezt az instant nonstop írkákást, és hogy elvárják hogy azonnal válaszoljak. De a barátommal mielőtt összejöttünk is rá voltam kattanva hogy állandóan írogassunk, és azóta is (fél év). Bár már kevesebbet írunk ha nem vagyunk együtt, de mindketten azonnal válaszolunk, amint látjuk hogy ír másik.

Szóval na, jól levezettem:D

Antimessengeresként: a páromnak mindig írok, ha nem akkor megírom neki hogy keveset leszek, mert el vagyok foglalva.

Tényleg kamuzik a pasi.

2021. jan. 5. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!