Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tényleg csináltok olyat, hogy azért nem szívesen irtok chaten egy lánnyal mert kínzó számotokra hogy nem lehettek együtt a lánnyal?!
Nah kérem!
Ennek olyan kamuszaga van mint ide lacháza. Simán csak bűntudatot akar benned kelteni, hogy mégis átmenj vagy áthívd... Nagyon átlátszó :D ( ha nem ez akkor egy kislány érzékenysége veszett el benne)
Hát ha alapból sem használja a messengert, csak miattad, akkor én elhiszem. 28/N vagyok, de csak akkor messengerezek ha muszáj, egyszerűen utálom ezt az instant nonstop írkákást, és hogy elvárják hogy azonnal válaszoljak. De a barátommal mielőtt összejöttünk is rá voltam kattanva hogy állandóan írogassunk, és azóta is (fél év). Bár már kevesebbet írunk ha nem vagyunk együtt, de mindketten azonnal válaszolunk, amint látjuk hogy ír másik.
Szóval na, jól levezettem:D
Antimessengeresként: a páromnak mindig írok, ha nem akkor megírom neki hogy keveset leszek, mert el vagyok foglalva.
Tényleg kamuzik a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!