Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon jobb lenni szerinted?
Figyelt kérdés
Te szeretsz jobban, vagy téged szeretnek jobban?
(Olyan nincs, hogy mindketten pontosan ugyanolyan halálos szerelmesek vagyunk egymásba)
2020. dec. 31. 02:57
A kérdező szavazást indított:
A párom szeressen jobban engem.
Én szeressem jobban a párom.
22 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha engem szeretnek jobban. Akkor jobban észnél tudsz lenni és nem vagy annyira kiszolgáltatott
3/8 anonim válasza:
C: egyedül is boldog vagyok, nem kell azon görcsölnöm, hogy ki kit szeret jobban.
Magamat pont ugyanúgy szeretem, mint én saját személyemet.
4/8 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani.
A szeretetnek is vannak szintjei. Van az a szint ami már teher. De, ki is kell mutatni, hogy szereted a másikat. Különben vége.
Tehát : mondjuk van a szeretetnek 10 szintje. Abból 3-4-5-6-7.szint jó. A felső 3 már inkább nyűg. Az alsó 3,meg nem nevezhető szeretetnek.
5/8 anonim válasza:
#4 látom hadilábon állsz a matekkal. :)
6/8 anonim válasza:
Én eddig az "én szerettem, ő nem" felállásban voltam mindig, ideje lenne legalább a viszonzott szerelmet megtapasztalni így 30 felett.
7/8 anonim válasza:
5-ös! Mikor elküldtem rájöttem én is. 4-5-6-7..s úgy van még felül 3,s alul 3 szint. De aki akarja érti.
8/8 anonim válasza:
Az mindig szar érzés, amikor én szeretem jobban a másikat. Nem is tudom ki vágyik erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!