Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim!!! Számodra milyen a tökéletes férfi, aki minden vágyadat kielégíti? Külső és belső tulajdonságokat is beleértve!
Hm.. legyen legalább 180 cm. Vékonyabb, vagy átlagos, szálkásan izmos. Legyen ápolt megjelenésű, sötét hajú, szép szemű és mosolyú (ezzel kilóra meg lehet venni). Természetre pedig kedves, őszinte, hűséges, határozott, segítőkész, kreatív és legyen jó problémamegoldó képessége. Lehessen vele beszélgetni mélyebb dolgokról is, tehát intelligencia és humor sem elhanyagolható. Dohányzás, drogok, alkoholista életmód kizárva.
Lényegében ilyen. Plusz pont, ha szeret kirándulni és jön velem túrázni.
En nem szeretem a túl magas pasikat, de túl alacsony se legyen, kb velem egymagas, 170-180 cm, a sötét haj előny, illetve legyen rajta egy kis izom.
Belsore legyen hűséges, meg értő, érezzem, hogy szeret, legyen figyelmes és odaado. Nem baj ha dohányzik, bar az egészségéért aggódom emiatt. Legyen humoros, lehessen vele hulyeskedni,ugyanakkor legyen képes elkotelezodni mellettem.
Kedves, figyelmes, filozofikus, mély beszélgetés, tartalmas idő, gyengéd és határozott, irányító de nem erőszakos. Tehát tisztában van a saját erejével, ezért nincs szüksége arra hogy ezt bizonyítsa, fitogtassa. Meg lehet bízni benne, jó vele hallgatni is, van humora. Érezteti, hogy kíván.
Külső, magasabb nálam, nincsenek különösebb elvárásaim szerintem de inkább férfias legyen mint ne, az értelmesség a szemén és stílusán látsszon.
Kicsit magasabb nálam (én 180 cm magas vagyok), szépek (vagy legalábbis jók) a fogai, vékony és izmos.
Nem beszél sem sokat, sem keveset. Nagyon jó a humora. Korrekt, becsületes. Jó szándékú.
Tökéletes a fogsora, ápolt, rendezett megjelenésű, és kifogástalan a helyesírása, van jogsija, kocsija. Természetesen nincs káros szenvedélye, de ez amúgy is alap.
Ha ezek megvannak, van esélye arra hogy érdekeljen hogy belsőleg milyen.
Szeretem a mély érzésű, kicsit elvontabb gondolkozásű, kedves, gondoskodó ferfiakat, akik egyenlő félként tudnak tekinteni a másikra. Ne titkolózzon előttem. Mindketten szabadok tudjunk lenni a másik mellett, ne legyen féltékenykedő vagy agresszív.
Kulsőre: átlagos testalkat (nem túl izmos, nem túl vékony), barna szem és haj, kedves tekintet. Kb 170-180 cm magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!