Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol találok olyan helyet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan helyet, ahol nyugodtan lehet meztelenül túrázni?

Figyelt kérdés

Olyan helyet keresnék belföldön, ahol zavartalanul lehet túrázni ruha nélkül. Párt, társaságot is keresek ehhez.

34/F

2020. dec. 29. 13:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
97%
Maximum csak medvével találkozik pl. A bükkben.
2020. dec. 29. 15:50
 12/40 anonim ***** válasza:
32%
Bárhol lehet,én még egyetlen erre vonatkozó tiltó táblát sem láttam. Más kérdés,hogy nem értem,mi ebben a jó? Ennyire mutogatni akarod magad,vagy tudatni a világgal,hogy egy idióta vagy, aki szembe megy a társadalmi elvárásokkal? Amúgy javaslom a Mátrát,Kékesen még hó is van,pont ideális a pucérkodáshoz.
2020. dec. 30. 06:50
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
sok erdei út van, ahol alig járnak + az alföldi tanyavilág is tökéletes erre, ahol 20km-en belül se találsz senkit.
2020. dec. 31. 09:42
 14/40 anonim ***** válasza:
85%
12 és 13: hát de szerintem feljelentik őt simán közszeméremsértésért, ha mégis összefut vkivel.
2021. jan. 3. 12:06
 15/40 anonim ***** válasza:
89%

A 14.válaszoló megadta helyettem is a választ. Ha pucéran olyannal futsz össze, aki ezen megbotránkozik, akkor kihívja rád a rendőrséget.

Erős a gyanúm, hogy a kérdezőt többen félreértették. Ő aligha olyan helyet keres, ahol senkivel nem találkozik, hanem ő egy tőről metszett exhibionista, aki alig várja, hogy egy bokor mellől hirtelen kiugorjon egy nő elé és bemutassa a "legjobb barátját".

2021. jan. 3. 15:05
 16/40 anonim ***** válasza:
78%
Szatír.
2021. jan. 3. 15:37
 17/40 A kérdező kommentje:

Pedig én bizony nyugodt helyet keresek, bármilyen hátsó szándékot is feltételezel 🙂

Szép napot!

2021. jan. 3. 15:39
 18/40 anonim ***** válasza:
97%
Miért kell a nyugodt helyhez a meztelenkedés? Itt van a bibi!
2021. jan. 3. 15:50
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg olyan út, ösvény van az erdőbe, ahol tényleg naponta egy-két ember jár csak.

Sokat túráztam, és volt, hogy napokig nem találkoztunk emberrel. Csak akkor, ha valamiért a turista jelzés bevitt egy faluba, kissebb településre.

De tudom, hogy azon az úton se nagyon járnak manapság, ami két település között van, amin annak idején meztelenül mentünk végig. Csak egy autó jött velünk szembe.

2021. jan. 3. 16:07
 20/40 anonim ***** válasza:
75%
A NAVKE szokott szervezni ilyen programot, amúgy hely nem nagyon van, mert a magyar nagyon prűd nép. Horvátországban viszont tudok ilyen helyet.
2021. jan. 9. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!