Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írjak neki vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Valaki nagyon hiányzik aki már nem az életem része. Február óta nem beszéltünk. Töröltem face-ről is. Nem tudom soha őt elfelejteni. Arra gondoltam hogy karácsony alkalmából írok neki, hátha legalább beszélőviszonyban tudnánk újra lenni. Mit gondoltok erről? Érdemes lenne?
2020. dec. 26. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Meg lehet próbálni, lehet, hogy neki is jól esne, nem csak neked.
2020. dec. 26. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Inkább ne nem biztos hogy újra kellene felszakitani a sebet
2020. dec. 26. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Velem is tortent ilyen. Toroltem aztan mikor irtam neki nem valaszolt. Lehet nevetsegesse valnal te is, en is nagyon rosszul ereztem magam utana.
2020. dec. 26. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Ha ő szakított veled, akkor minek írsz? Ne kuncsorogj. Ha meg te szakítottál vele, akkor minek írnál? Oka volt, hogy otthagytad őt, utólag ne szaladj, felesleges.

Nem ő hiányzik neked, csak max egy biztos kapcsolat, ahol megbecsülnek és értékelnek. Ha bármi okból már február óta nem tartjátok a kapcsolatot, akkor bocs, de nem ő hiányzik, hanem csak valaki.

2020. dec. 26. 19:16
 5/12 A kérdező kommentje:
De. Ő hiányzik...
2020. dec. 26. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Írj neki. Nincs vesztenivalód.
2020. dec. 26. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Próba cseresznye. Sosem tudhatod, hogy mi lett volna, ha.... Lépj a tettek mezejére!
2020. dec. 26. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Írjál neki
2020. dec. 26. 19:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Írtam neki és válaszolt örült nekem. Fura hogy nem haragszik amiért töröltem
2020. dec. 26. 19:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy eszre sem vette? Hat, nem tudom, ha engem erdekel valaki, nem hal el igy a dolog. Ilyenkor mindig csak szamar lehet az illeto, de annak is orulnek, persze.
2020. dec. 26. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!