Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet? 18/L
Figyelt kérdés
Sziasztook. Van egy 27 éves pasi aki tetszik. Azt hiszem szerelmes lettem belé. Már beszélünk egy ideje. De még nem találkoztunk. De akarunk. Mindig vissza ír ha írok neki, igaz majdnem mindig én kezdem a beszélgetést:(. Nagyon kedves velem meg minden. Csak elég sokat beszélünk a szexről is. Like-ol képeimet a facebookon, Instagram-on stb.. Szerintetek csak arra kellek neki? És ha találkozok vele miről beszéljünk, mit mondjak, mit engedjek meg neki és mit nem(mármint csókra gondolok meg ilyenek). Bocs de elég tapasztalatlan vagyok még kapcsolat téren. Egy éve nincs pasim de aki volt is az is egy idős volt velem,2 éves kapcsolat volt de szakítottam vele. Elegem lett belőle.2020. dec. 25. 23:29
1/7 Noren1989 válasza:
Merevedést érez.
Én is éreznék, ha egy 18éves kiscsaj folyton keresne.
2/7 anonim válasza:
Szerintem azt tudd, hogy mit akarsz te. És akkor az segíteni fog a döntésekben, hogy mit igen, mit nem.
Meg tölts vele elég időt és figyeld közben, hogy mi van. Mit akar. Hogy jól érzi e magát veled nagyon, akárhogy. Vagy csak szex felé tereli foylamatosan az egészet.
Meg eleve az egy ősi dolog, hogy randizz vele hosszabb ideig a szex előtt, hogy megismerd. Meg ha csak szexelni akar lehet nem jön el az x edik randira.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 köszi a választ
2020. dec. 25. 23:37
4/7 anonim válasza:
#3 de amúgy teljesen nem tudod ezt kiszűrni. benne van, hogy csak szexelni akar és csak később jössz rá, amikor dob, amikor megunta a szexet. De ha ez történik se éld meg csalódásnak nagyon. Akkor ez van. Használj óvszert :D
5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy azt is szeretném kérdezni hogy miről beszélgessek még vele. Milyen témákat ajánlottok?
2020. dec. 25. 23:47
6/7 anonim válasza:
#5 szerintem nem a mi a lényeg. inkább ilyen játékos dolgok a jók mindegy milyen témán belül. de olyan téma a jó amiről szívesen beszélsz. én azt szeretem ha mindenki arról beszél, ami a szenvedélye kicsit.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 köszi :)
2020. dec. 26. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!