Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennek alapja vagy vagy csak szeretne részelni ebből? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Létezhet olyan hogy valaki azért kezd el vonzódni hozzám mert látja a szeretetnyelvem, hogy gyengéd és szeretetteljes vagyok azokkal akik közel állnak hozzám? Vagy esetleg az is benne van a pakliban hogy nem vonzódik csak szeretne ebből a gyengédségből kapni mert otthon ez nincs megadva az illetőnek?2020. dec. 25. 13:07
11/14 A kérdező kommentje:
Miből gondoltad úgy hogy szerelmes vagyok belé?
2020. dec. 25. 15:57
12/14 anonim válasza:
Onnan, hogy úgy is kellene neked a nő, hogy tudod házasságban van, még ha az rossz is neki.
Ok nélkül nem akar senki sem megalázó, örök második, szeretői státusz szerepben lenni, hacsak nem érez iránta többet, mint egy kósza vágy.
13/14 A kérdező kommentje:
Mint írtam jelenleg a semminél ez is több lenne mivel senkim sem volt hosszú ideje...
2020. dec. 25. 16:22
14/14 anonim válasza:
Akkor úgy fektesd le a szabályokat, hogy a nő is tudja mihez tartsa magát. Erről mindenképpen tájékoztatasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!