Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakultak úgy a dolgok, hogy a legszebb csajokhoz pénz kell?
Bár az ember pénz nélkül is találhat szép (7-8-as) nőket, de a legjobb alakú, legszebb arcú (9-10-es) nők pénzért kaphatók.
Végülis, miért alakult így, hogy a legfullosabb nőkhöz pénz kell?
am tisztára úgy kezelik páran a kérdezőt mintha bűn lenne az álmodozás.
barnában is keress már egy 10est kérdező.
egyébként meg sokkal gyorsabban szerelembe lehet esni olyan nővel,akin nem azt kell nézni szokás szerint,hogy majd mit kell alakítgatni rajta,hanem ott van,kész van,így jó ahogy van.
ritka az olyan.
A 10/10-es nők valószínűleg a 10/10-es pasikat választják, pláne ha még tehetősek is.
Zsák a foltját, ugye.
en nem ertem, neked szep arcu lanyok telleg nem jonnek be, csak ezek a feltoltott szajuak?
viszont testre telleg 10es
legyel te is youtube/insta sztar, aztan dol a zse, meg a sunak is:)
Gondoltam rá, hogy lehetnék YouTube/insta sztár, bár kicsit idegen tőlem ez a világ.
Az instán kb. 1200 követőm van, a YouTube-on két vidi több mint 30 000-es nézettséget hozott. De ez kevés.
Meg én max egy gamerkedéshez értenék a videózásban, nem akarnék ilyen kihívás stb. videókat forgatni... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!