Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a pasim legjobb barátjának nem tetszik hogy összejöttünk?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem járni egy fiúval, és úgy vettem észre, hogy nem igazán örül, hogy együtt vagyunk. Nem bunkó velem, normálisan viselkedik de tudom, hogy nem támogatja a kapcsolatunkat és nem tudok rájönni, hogy miért. Nem látjkolja a közös képünket se, azt se, hogy kiraktuk magunkat kapcsolatba a közösségi oldalon. Távolságtartó velem nem akar barátkozni se. Lehet tud a barátomról amit én nem?2020. dec. 18. 14:08
11/11 anonim válasza:
Lehet úgy gondolja, hogy a barátod jobbat érdemel
(mindegy, hogy igaza van-e, attól még gondolhatja azt)
Lehet, hogy volt már nagy csalódása a barátodnak és félti őt a haver.
Amúgy meg ki nem xarja le a faxbukot, istenem. Nem lájkolta a képet, biztosan utál. Tini kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!