Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek fiatalkorában kimaradt a szerelem, az felnőttként már nem tudja ugyanazt a minőségű érzést pótolni?
Nekem ugyan nem maradt ki.
Csak a korral késöbb, ahogy komolyabb dolgozo barataim lettek, akik abszolut nem olyanok mint egy tinikori szerelem.es nem tudtam megélni azt az igazi önfeledt repkedös szerelmet nagyon sokaig.
Aztan vége kimentem külföldre. Bekerültem az olyanok közé mint én, bandàzàsok, lógás, haverok buli fegyverek, bohémsàgok, es azon kaptam egyszercsak magam ahogy a sràc magasra emel és ölel és kacagunk, hogy ujra átélhetem azt a teljesen önfeledt szerelmet ujra :)
Vendèglatasban dolgoztam munkahelyi szàllàssal minden napos nyitvatartas tancoslanyok italok jo hangulat. A vendègeknek allandoan vigyorogni kellett.
Egy este minimum lett vagy 20 ismerösöm.
Aztàn megvàrtak melo utan nappal bandàzások topartozas, kocsik , utcai versenyek, ÈLET.
Igaz alvàshiàny az volt igy rendesen. De vagy alszol vagy élsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!