Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a közös képes ajándékokat?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 16:31
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, szeretem
Nő vagyok, nem szeretem
Férfi vagyok, szeretem
Férfi vagyok, nem szeretem
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
Kevés jobban sablonos, ötlettelen ajándék van.
3/9 anonim válasza:
Ajándéknak ez az a tipikus "rohadtul semmi ötletem és költeni sem akarok rá, ezért kiválasztom azt a képet, ahol én jól nézek ki, de te is rajta vagy és csinálok/csináltatok belőle porfogót, miközben te olyan ajándékot adsz, amiből tudom, hogy ismersz és amíg én boldog vagyok, te próbálsz úgy tenni, mert mégis csak egy cukimuki emlék, ami egyedi" ajándék. Engem ettől a hányinger kerülget. Más ajándék mellé nem rossz, de önmagában gáz. Mikor ilyenre volt igényünk, a párommal együtt válogattuk össze a legjobb pillanatainkat és csináltunk belőle valami díszt közösen otthonra. De nem, ajándékba nem szeretném sem adni, sem kapni a saját pofám.
4/9 anonim válasza:
3# én adtam a pátomnak közös képet, ő azt mondta, hogy sokszor jó ránézni. (Ez régebben volt, és kevesebbet is találkoztunk)
Szóval szerintem nem olyan rossz ötlet egyszer elsütni.
5/9 anonim válasza:
Igazán azt szeretem ha a kép egy bögrén van...
Nincs is fantáziadúsabb karácsonyi ajándék, mint egy közös kép egy bögrén
6/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, én bögrét nem szeretek adni, annyira kapni sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!