Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szerelmes vagy minden idődet a pároddal szeretnéd tölteni, vagy ez egyénenként változó?
Nem akarom akkor sem vele tölteni minden időmet, mert van más dolgom is. Tanulni, dolgozni kell, és szeretek időnként egyedül lenni.
Pont annyi időt töltünk együtt, amennyit kell.
Én is ugyanezt gondolom. Nem szeretem ha korlátoznak, hagyom had bontakozzon ő is ki, csinálja a dolgait, és nem hisztizek ha esetleg nem találkozunk két hétig. Én speciel most vizsgaidőszakot élek, a párom megértette, bepótoljuk.
Egyik barátnőm nagyon ragacs, folyton a palijával akar lenni, és megvan halva ha egy héten egyszer láthatja, és mindig veszekednek emiatt. Szerintem mindkét félnek kell a tér, akár barátokra, énidő akármire. Ha az alkalmakkor minőségi időt töltötök el, akkor szerintem enyhíthető a hiány, és több dologra jut lehetőség hogy meséljetek róla mint állandóan egymással lenni. Persze kell együtt is, de egyensúlyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!