Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eső párkapcsolat, milyen az a szerelem érzés?
Élénken emlékszek, mikor először szerelmesnek éreztem magam valakibe (2 évvel ezelőtt) ugyanakkor nem jöttünk össze-nagyon boldog, lehet elvakult is voltam, és inkább egy idealizált képbe voltam "szerelmes"
Azóta se éreztem hasonló érzést senki iránt,de..
Most ismerkedek egy sráccal, akivel nagy az összhang, rettentő nyugodt vagyok mellette, odaadó, ő is rettenetesen figyelmes, külsőleg is nagyon tetszik.
Ő előtte elég sok ismerkedési kudarcom volt ami eléggé tompította a fellobbanó érzéseket, de vele eltudnám képzelni a kapcsolatot, az elkövetkező időt
Igaz, hogy 1,5 hete ismerkedünk, és nem is várhatom hogy már szerelmes legyek
de ez az érzés mikor fog jönni? Vagy a két évvel ezelőtti érzésem az csak egy ámítás, önmagam hazugsága, és ne ahhoz hasonlítsam, mert az nem szerelem? (mert végülis nem is voltunk együtt) de fogalmam sincs, ez mikor fog kialakulni..
20/L
"Eső" párkapcsolat? Mégis "hó"?
A problémád így ránézésre az, hogy nagyon könnyen "elcsavarható a fejed" minimális figyelmességgel, ami után szinte rögtön "szerelmes leszel", aztán később rájössz, hogy ez nem az, mikor jön egy másik srác aki megint így viselkedik és szépen ki is használják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!