Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanitas kérdése:
Miért van minden pasinak egy exe akiről folyton nyafog?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 02:27
2/16 anonim válasza:
Nekem szerencsére ilyen nincs,ha esetleg lenne akkor gyorsan el vállnánk útjaink.
5/16 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen exem, mert még barátnőm se volt. 😅
6/16 anonim válasza:
A "minden" szó a kérdésben azt mutatja, hogy előítéletessé váltál, ideje elfelejteni az ilyen előítéleteket.
7/16 anonim válasza:
Nekem nincs olyan akiről nyafognék.
8/16 anonim válasza:
Nekem az tünt fel hogy mindig a sràc az áldozat. De nem nyafognak csak tényként mondjàk el miert szakitottak.
(Mert megcsalta a nö, mert iranyitgatni akarta a nö, mert meghalt vmi köztük miota gyerek van es bla bla)
Mindig ök a feddhetetlenek..
9/16 anonim válasza:
Valószínűleg azok az exek tudtak valamit nyújtani, amit te nem tudsz.
Nagyobb nyomot hagytak bennük. :)
10/16 anonim válasza:
Ill rudtak vmit amiért leléptek és amit te még nem tudsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!