Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szereti még a barátnőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti még a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel közös barátok által ismerkedtünk meg. Nekem közömbös volt sokáig, max barátkoztunk. Egy idő után észrevettem, hogy közeledni próbál. Elkezdett dicsérni, nézegetni, ölelni. Majd mikor már rendszeresen írtunk messengeren egyszer csak a semmiből azt írta, hogy nem akar elveszíteni. Sőt,mi több szeret. Én nem vettem semennyire sem komolyan, főleg, hogy 4 éve van a párjával. Viszont valami kezd bennem megváltozni, nagyon teper értem, segít mindenben, meghallgat, elhív találkozni. Tegnap azt mondta, hogy elhagyja a barátnőjét, én vagyok neki az igazi úgy érzi. Nekem ez nagyon furán hangzott.Másfél éve ismerjük egymást. Azt kell még tudni, hogy néha hideg-meleg viselkedést tanúsít. Állítólag azért mert a párja féltékeny típus és kiakadna ha tudná, vannak lány barátai. Mindig nézegeti a telefonját, így akkor beszélünk ha a párja nincs mellette vagy letud lépni egy kicsit. Állítólag ez frusztrálja és ezért olyan sokszor amilyen.Szerintetek csak meg akar etetni?

30/N 33/F

2020. nov. 10. 07:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8-asnak írtam!
2020. nov. 10. 07:55
 12/17 A kérdező kommentje:
9-es! Bonyolult! Nem is tudnék rá válaszolni. De itt nem az én értékrendem számít. Nem én élek kapcsolatban, nekem nincs “veszíteni valóm”. Talán ezért is könnyebb a helyzetem. Nem mászom bele a kapcsolatukba. Írtam is, hogy nem igazán tud az érzelmeimről. Ő viszont folyamatosan érzékelteti.Sajnos nem tudom a párjának mi fér bele. Lehet, hogy neki ez már elég vagy talán még megbocsátható.
2020. nov. 10. 08:00
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
80%
Az értékrendje miatt kérdeztem. Tudod, ha neki ez belefér,ez az egyenes viselkedés, akkor nem igazàn venném emberszàmba.
2020. nov. 10. 08:02
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező szerintem te nem hibáztál semmit, az érzelmeidről nem tehetsz. Ahogy a csávó sem tehet róluk. Viszont most már válaszút elé érkeztetek, én a helyedben nem sokat várnék. Előfordult már a történelemben, hogy emberek szakítottak egy másik miatt, ez persze kellemetlen a barátnőnek és sajnálom is őt. A pasi akkor lenne egyenes és én csak akkor pazarolnék rá egy percet is az életmből, ha a napokban a barátnője elé állna és szakítana vele. Addig a "szerelmes" üzenetek üres szavak, egyszerre hülyít két nőt. Ez tisztességtelen veled és a barátnővel szemben is. Tisztességtelen pasiktól meg nem akarunk semmit.
2020. nov. 10. 08:20
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha egyenes gerincű lenne,akkor előbb szakitana a jelenlegi párjával és azután teperne utánad.Vigyázz,nehogy téged is dobjon pár év múlva egy harmadik miatt.Ez csak az én véleményem,úgy csináld ahogy te jónak látod.
2020. nov. 10. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
Jaj😁
2020. nov. 10. 08:29
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy az ilyesn típusú srácoktól semmi jóra nem számíthatsz. Egész egyszerűen elmúlt a szerelem a kapcsolatában, és ahelyett, hogy tenne érte, hogy működjön, elkezdett kifele kacsintgatni, mert hiányzot neki a "szerelem" érzése, az újdonság varázsa, az izgalom. Nyilván nem te vagy az egyetlen, akinél próbálkozott amikor beköszöntöttek a szürke hétköznapok, csak te voltál rá a legjobban vevő. Nem, nem beléd szerelmes, hanem az érzésbe. És még pluszba kapcsolatfüggő is. Megvetette most már az egyik lábát nálad, lassan rakhatja át a másikat is, ha már száz százalék, hogy belé zúgtál. Így van biztosítva a helye. Utána könyörtelenül szakítani fog az exével. Veled minden szép és jó lesz 1-2-3 évig. Aztán mit ad Isten? Megint elmúlik a rózsaszín köd, kiürülnek a hormonok, elmúlik az a bizsergető érzés. :) Mit fog tenni? Hát amit mindig is. Elkezd "barátkozni" más nőkkel, hiszen nincs abban semmi, amúgy is, minek féltékenykedsz, hát nem lehetnek barátai? :) És kezdődik elölről a körforgás.

30 éves vagy, nem hiszem, hogy van időd itt bohóckodni vele, pláne ha gyereket is akarsz. De ha nem, akkor se.

2020. nov. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!