Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Számotokra milyen az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Számotokra milyen az, ha a férfi ilyen szinten is gondoskodó?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem ápolni a nőt, pl. ha valami sport sérülés, vagy baleset éri, akkor otthon a kedvében járni, simogatni, kiszolgálni, masszírozni, kezelni a sebet stb. Tudom, ez alap kéne, hogy legyen, számomra az is, de vannak nők, akiknek ez sok lehet.

Kort is.

2020. nov. 9. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem megmondom őszintén zavarna, nem jól viselem ha tapogatnak, meg úgy viselkednek velem mint valami rokkanttal. A túlaggódás is terhes lehet, ugyanúgy mintha nem foglalkoznak veled egyáltalán. Mit akarsz vele kompenzálni, itt az a kérdés.
2020. nov. 9. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly egymás után volt egy komoly betegségem és később egy sérülésem, aminek következtében hetekig korlátozottan tudtam csak mozogni. A férjem, mindvégig mellettem volt és ápolt. A betegségem alatt főzött, takarított helyettem, gondoskodott a gyógyszereimről. A sérülésem után pedig ápolta a sérülést és segített mindennapi dolgok elvégzésében, amit a sérült lábam miatt egyedül nem tudtam. Például kiemelt a fürdőkádból és hasonlók. Én nagyon értékeltem. Nem tudtam neki elég hálás lenni ezrét. Ez a gondoskodás szerintem jó dolog, de csak addig, amíg eza másik félnek is szintén ugyanolyan jó. A túlzott babusgatás valóban terhes lehet egy idő után.
2020. nov. 9. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet lelkisérült vagyok, de nekem jólesne a törődés, az ápolás.

Egy férfi sem volt a közelemben, ha beteg voltam.

Nagyon szeretnék egyszer ilyen férfit találni, akinek nő is vagyok, nem csak egy eszköz a kielégülésére...

2020. nov. 10. 07:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés egy konkrét betegeskedő nőről szól, vagy általános?

Általában nem mondható el minden nőről, hogy ápolásra szorulna, az embert nem szokta mindennap baleset érni..

Ha ilyen nővel vagy együtt, aki gyakran betegeskedik, akkor lehet, hogy összeillenétek... DE más nő számára idegesítő, ha fölöslegesen aggodalmaskodsz érte s úgy kezeled, mint egy beteget.

2020. nov. 10. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerepjátékban gondolkodj. Mi lenne ha elmondanád a párodnak, hogy van egy gondoskodó fétised ami neked örömet okoz, játssza el néha egy órára, hogy beteg, te meg bekötözöd meg mindent amit írtál, és mindenki boldog. :) Cserébe te is belemész valamilyen kívánságába.
2020. nov. 10. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Női iszapbírkózó klub keres ápolót.

Jelentkezz!

2020. nov. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!