Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illik a párom ölébe ülni társaságban?
Figyelt kérdés
Barátainkkal vagy a kollegainkkal szoktunk menni mindig valahova inni, szórakozni.
Most is voltunk és a párom húzott engem magára hogy üljek oda nekem meg olyan kellemetlen volt. Nem tudom mások szoktak ilyet?
2020. nov. 7. 22:46
11/14 anonim válasza:
Szerintem ez helyzetfüggő.
Kocsmában, bárban stb szerintem nem illik.
Egy házibuliban, egy kerti/erdei sütögetésen, nyársaláson kicsit spiccesen beleférhet.
De attól függ neked mi a kényelmes, a belefér kategória
13/14 anonim válasza:
A családi összejövetelen inkább ne, de amúgy ha a barátokkal lógtok miért ne lehetne, fiatalok vagytok még. Amúgy volt már rá példa, hogy elmentünk biliárdozni és ott a párom ölébe ültem, persze semmi több nem volt, nem kezdtünk el pettingelni vagy ilyesmi, csak szimplán odaültem az egyik combjára. Beszélgettünk a többiekkel meg nevetgéltünk. Na hát ezt mondjuk nem csinálnám meg a családi társaságban, mert ismerem a rosszindulatú rokonokat, akik utána életük végéig azt pofáznák, hogy milyen kis pajkosak voltunk -.- SE
14/14 anonim válasza:
Azt mindenki maga tudja. Én és a párom sem szeretjük a nyilvános puszi simi ölelkezést így nálunk nem is történne ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!