Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim! Ha szerelmesek lennétek egy nálatok 15 évvel fiatalabb férfiba, és ő csak szimpla szex kapcsolatot szeretne, belemennétek? 45N
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 19:10
11/18 anonim válasza:
Egy nálam 15 évvel fiatalabb férfi még meglehetősen kiskorú, én pedig nem vagyok pedofil.
12/18 anonim válasza:
Nem mennék bele, de egyszer biztos, hogy lefeküdnék vele.
Mondjuk engem nem igen érdekelnek a fiatalabbak, inkább a 40-esek, 50-esek.
Azaz érdekelnének, ha nem lennék férjnél. :D
13/18 anonim válasza:
45 évesen lehet. Most nem, börtön járna, ha egy 15 évvel fiatalabbal kezdenék, tekinte, hogy 8 éves lenne :D
14/18 anonim válasza:
Tini fejjel talán, 20 éves kor felett ez rohadt szánalmas.
15/18 anonim válasza:
Utolsó, 20 évesen a 15 évvel fiatalabb pasi csupán 5 éves, jól átgondoltad ezt?
16/18 anonim válasza:
15: Logika az van... nem arra gondoltam, hanem arra, hogy rohadt szánalmas valakitől elfogadni egy szánalomkúrós kapcsolatot, akivel eredetileg össze akartál jönni. Főleg, hogy úgyis bele fogsz zúgni, ha már korábban is hasonló terveid voltak.
17/18 anonim válasza:
Soha nem mennék bele. Probálj meg más partnert találni aki szereti azt aki vagy és látja benned a feleséget/férjet aki lehetnél számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!