Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már összejövéskor szerelmesnek kellene legyek, vagy ez egy hosszabb folyamat? (Első kapcsolat)
Szóval, összejöttem egy sráccal viszonylag rövid randi időszakot követően, mivel nagy volt az összhang, előtte egy hónapig beszèlgettünk, és életemben nem nevettem ennyit és éreztem jól magam valakivel , mint vele
19 vagyok (lány) és hivatalosan együtt vagyunk, de furcsa az egész, mivel az eddigi években totál egyedül voltam, szingliként azt se tudom milyen párkapcsolatban lenni, és milyen is szerelmesnek lenni..rengetegszer válogattam, senki nem felelt meg de most teljesen megváltozott minden. “Szerelmes “.voltam egyszer , vagyis fellángolásnak éreztem inkább
Azért is mondtam igent, hogy egy pár legyünk, mert hihetetlen türelemmel állt hozzám mindvégig, tiszteletben tartotta azt hogy nem volt (szexuális téren ) még senki, és sok, férfiakkal való ismerkedés után senkinél nem tapasztaltam hogy ennyit törődne velem. Külsőre nem az ideálom, de a lelke, a humora teljesen megvett
Ugyanakkor a szerelem maga az egy hosszabb folyamat? Ti szerelmesek voltatok már , mikor összejöttetek a párotokkal, vagy ez majd közben alakul ki?
Fogalmam sincs mit kellene érezzek, teljesen új számomra az egész...nagyon kedvelem, vonzódok hozzà
Igaz, ez októberi kérdés, az a személy eléggé megbántott. Most van valaki akivel ténylegesen jól érzem magam, de mégis vannak félelmeim, elköteleződési bizonytalanságaim a szülői háttér miatt. Szexuálisan, nagyon vonz, nagyon sok közös dolgunk van, az arca is ideálom. De mégis hiányolom azt a lángoló szerelmet, igaz egy hónapja ismerjük egymást..engem nagyon sokan megbántottak már, komoly kapcsolat se volt még nekem.
Ő mindenben más, ahogy bánik, törődik velem, a lelke, egy borzasztó jószívű srác. Igazából indokolatlan a félelem, de mégis megfogalmazódik bennem hogy alkalmatlan vagyok, nem elég jó, nem fogom tudni életem lehetőségét szeretni, meg hasonló hülyeségek
szerintetek,hogyan engedjem el ezeket a kétségeket? az összes alakuló kapcsolatomnál jöttek a félelmek, szorongások. Nagyon mély érzésű ember vagyok, ugyanakkor rengeteg rosszat tapasztaltam, amiben elhitették velem hogy nekem nemvaló ez a kapcsolat...
de az érzelgős-érzékibb Srácokat otthagyják a DomesTic HMCS-ért ez az általános-ha nem most akkor máskor-házasságban-kell a nőnek a kihívás-amugy mint anya unatkozna a szerepében...és főzni sem szeret
persze ezek csak a nagy átlagra igaz a kisebb hányad erősíti a szabályt-és persze vanna akik monogámok maradnak-akár egy életre-a választott Társ mellett-egy életre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!