Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a bizalmát?
Figyelt kérdés
Van egy külföldi férfi akivel szerelmesek lettünk egymásba csak az a baj hogy én többször is elbizonytalanodtam mivel messze vagyunk egymástól. Már másodszorra tiltom le őt. Először megbocsátott de szerintem már nem fog. Ezek után már azt hiheti hogy csak szórakoztam vele de ez nem így van.Ráadásul itt van ez a vírus ami Még jobban nehezíti ezt az egészet meg lelkileg nem vagyok jól de nem akarom elveszíteni.Fontos nekem. Mit tegyek?2020. okt. 21. 17:54
1/9 anonim válasza:
Fontos neked? Akkor kíméld meg magadtól és soha többet ne keresd. Ez az egy jó dolog, amit tehetsz vele.
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hatalmas nagy barom vagyok de nem akarom és nem tudom őt elengedni.
2020. okt. 21. 18:26
3/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam türelmes és kitartó
2020. okt. 21. 18:31
4/9 anonim válasza:
Hogy jön ide a vírus meg hogy lelkileg nem vagy jól? A vírust még értem is.
Mondd el neki konkrétan, és főleg őszintén miért tiltottad le, és majd eldönti hogyan tovább.
Csak reménykedhetsz, hogy valóban érthető okod volt rá.
n
5/9 anonim válasza:
Annyira tipikus, játszmázol vele, kihasználod, aztán meg még te sírsz, hogy jaj nem tudod elengedni.. aztán megbocsát és újra átvered. Ha egyszer tetted vlna, akkor még érdemelnél egy esélyt, de így nem. Remélem van némi esze és keres magának egy olyan nőt, aki többre tiszteli egy ócska játékszernél.
6/9 anonim válasza:
Komolyan felesleges itt kérdést feltenni, úgyse kap választ a kérdező, csak elkezdenek mindenkit szidni a frusztrált nőhiányos válaszolók..
7/9 anonim válasza:
6 Én például nőként tartom undorítónak a kérdező viselkedését, de azért ügyes általánosítás.
8/9 anonim válasza:
Remélem az nem valami újabb cyber szerelem
9/9 anonim válasza:
Bocsi, akkor kibővítem idióta nőkkel is az általánosítási listámat:D lényeg, hogy itt mindenki a másikat rugdossa, mintha az kb embert ölt volna.. Nem a kérdező mellett vagyok, hanem a nyomorult válaszolók ellen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!