Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért és hogyan traumatizálja a szerelmi csalódás sok embert ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 15:42
1/2 anonim válasza:
Kevesen tehetik meg, hogy ezen búslakodjanak napokig hónapokig, és , hogy mély önsajnálatba, hogy egyesek depresszióba essenek.
És persze sokan vannak akik sajnáltatják is magukat.
Az élet megy tovább és ezt nem tehetjük meg nagyon sokan nem. Fent kell tartani egy háztartás, a munkában kedvesnek kell lennünk, oda kell figyelni, nem ba**szhatnak ki nem kerülhetünk utcára....vagy van akinek van gyereke, vagy vigyázni kell egy szülőre vagy bármi.
De persze mindenki úgy gondolja, hogy az ő kapcsolata volt a kivétel! Ők jobban szerették egymást mint bárki más. Náluk a szerelem csodásabb volt mint másoknál.
Mindenesetre a legtöbb embernek mikor kilép az ajtón otthon kell hagynia a problémáit.
2/2 anonim válasza:
Ez lelki alkattól függ. Engem például borzasztóan megvisel, de nem mutatom ki. Egyrészt nem tehetem, másrészt tudom azt, hogy akkor sem könnyebb, ha mélabúban élek tovább. Persze ettől még belül fáj. Fáj, mert bennem van a tüske, hogy a másik nem volt korrekt velem szemben. Nem baj, majd kialszom... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!