Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Budapesten mióta van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten mióta van ennyi Aranyásó nő?

Figyelt kérdés
Teljesen leeset az állam sugar daddyk kis fiatal 25 éves nőkkel a legmenőbb hotelekben és éttermekeben.

2020. okt. 13. 21:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Rossz a kategória haver. Ennek semmi köze a szerelemhez.
2020. okt. 13. 21:26
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
már annyi aranyásó nő van, hogy nagybetűvel, tulajdonnévként kell rájuk gondolni? durva
2020. okt. 13. 21:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát talán ne puncs.hun töltsd az estédet, ott tuti nagy a koncentrációjuk.

Egyébként a pénz miatt házasodó/párkapcsolatot kereső nő nem új jelenség, ez mióta a világ világ létezik.

2020. okt. 13. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Insta és társai felerősítik a szép élet iránti vágyat.Mindenhonnan az sugárzik, hogy elég jól kinézned, ami sok pénzbe van, és a tenyerén hordoz a világ.
2020. okt. 13. 21:46
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen, sok ostoba tini és huszonéves van.
2020. okt. 13. 21:47
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Ezekre van egy jobb kifejezés, a luxuskrva
2020. okt. 13. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem újdonság és nem is csak Budapestre korlátozódnak ezek a kapcsolatok. Meglepő.
2020. okt. 13. 22:01
 8/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
73%

Nem akarom megbántani a normális budapesti nőket. Őket szépen kérem, olvassanak tovább!

Saját tapasztalatom, hogy pesti lánnyal képtelenség az én kaliberemnek összejönni. Nagyon sokan várják el azt, hogy a srác MÁR rendelkezzen jó vaskos anyagi háttérrel. Na ezeket az elemeket tanultam meg magasról le***rni. Úgy vagyok vele, hogy az ilyen nem lenne nekem való társ - vagy együtt építkezünk, és közösen érünk el valamit, vagy nekem megfelel a magány. Egy szál magam is tudok sokat dolgozni egy jobb élet reményében. :D

Hanem! Barátnőm Komárom-Esztergom megyébe valósi, szülei egy kisebb községben laknak. A lány önálló, céltudatos - de kompromisszumkész, és szeretetteljes. Nincsen a munkától megijedve, ha ne adja isten kiesnék a munkából, lehetne rá számítanom. Ahogy neki is rám. Kölcsönösen támogatjuk egymást. A párkapcsolat az én olvasatomban arról szól, hogy KÉT EMBER vállt vállnak vetve harcol az ÉLET nevű háborúban. Ez az, amit sokan mintha elfeledtek volna - nő is férfi is.

Az aranyásokat sem gyűlölöm. Inkább csak szánom őket ha éppen nem telibe fütyülök a létezésükre. Ők nem az én jövőm. Ha megint keresnék valakit, ugyanúgy nem érdekelne a létezésük.

2020. okt. 13. 22:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi gazdagnak mutatja magàt rögtön rárepúl 8-10 ribi..

Neki csak azt kell eldönteni higy milyen sorrendben bassza meg őket.

De ha valaki ezekre a nőkre hajt az megérdemli hogy a rendes lányokról lemarad.

Így lesz egy csomó 40 es defektes pasi és ugyanannyi 40 es kièlt macskás vénlàny.

2020. okt. 13. 22:49
 10/15 A kérdező kommentje:
8# fantasztikusan leírtad. Én is így látom a dolgot.
2020. okt. 13. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!