Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten mióta van ennyi Aranyásó nő?
Hát talán ne puncs.hun töltsd az estédet, ott tuti nagy a koncentrációjuk.
Egyébként a pénz miatt házasodó/párkapcsolatot kereső nő nem új jelenség, ez mióta a világ világ létezik.
Nem akarom megbántani a normális budapesti nőket. Őket szépen kérem, olvassanak tovább!
Saját tapasztalatom, hogy pesti lánnyal képtelenség az én kaliberemnek összejönni. Nagyon sokan várják el azt, hogy a srác MÁR rendelkezzen jó vaskos anyagi háttérrel. Na ezeket az elemeket tanultam meg magasról le***rni. Úgy vagyok vele, hogy az ilyen nem lenne nekem való társ - vagy együtt építkezünk, és közösen érünk el valamit, vagy nekem megfelel a magány. Egy szál magam is tudok sokat dolgozni egy jobb élet reményében. :D
Hanem! Barátnőm Komárom-Esztergom megyébe valósi, szülei egy kisebb községben laknak. A lány önálló, céltudatos - de kompromisszumkész, és szeretetteljes. Nincsen a munkától megijedve, ha ne adja isten kiesnék a munkából, lehetne rá számítanom. Ahogy neki is rám. Kölcsönösen támogatjuk egymást. A párkapcsolat az én olvasatomban arról szól, hogy KÉT EMBER vállt vállnak vetve harcol az ÉLET nevű háborúban. Ez az, amit sokan mintha elfeledtek volna - nő is férfi is.
Az aranyásokat sem gyűlölöm. Inkább csak szánom őket ha éppen nem telibe fütyülök a létezésükre. Ők nem az én jövőm. Ha megint keresnék valakit, ugyanúgy nem érdekelne a létezésük.
Ha egy pasi gazdagnak mutatja magàt rögtön rárepúl 8-10 ribi..
Neki csak azt kell eldönteni higy milyen sorrendben bassza meg őket.
De ha valaki ezekre a nőkre hajt az megérdemli hogy a rendes lányokról lemarad.
Így lesz egy csomó 40 es defektes pasi és ugyanannyi 40 es kièlt macskás vénlàny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!