Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dundi lány vagyok, létezik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dundi lány vagyok, létezik, hogy tényleg tetszem valakinek?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerjük egymást, többször lefeküdtünk, rendszeresen találkozunk, csinálunk mini programokat is, meg szokott hallgatni is.

Viszont sosem dícsér meg személyesen, nem bókol. Múltkor mikor szóvátettem azt mondta, hogy szokta mondani, hogy ne vegyem vissza a pólóm, meg meg szokott harapdálni stb..

2020. okt. 12. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Abszolút nem vagyok vékony, mégis volt már pasasom, meg még egy jó pár ember, akinek tetszem. Igaz, nincs is ilyen becsípődésem, hogy már pedig Tari Ádám(bodybuilder, de fogyasztott is már le nem egy embert és egyébként egy nagyon helyes arcú ipse emllett. aki lusta guglizni, gondoltam, leírom...--kaliber kell, vagy semmi. Mert ha nem éppen slankként erre verném a mellemet, jogosan nem kellenék senkinek. Van is ilyen női ismerősöm, aki még csak nem is szép arcú, nem is jó alkatú , 1 pasija volt 33 év alatt és ennyi.
2020. okt. 31. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy valakinek tetszhetsz. Viszont a tapasztalatom az, hogy aki nem mondogatja, annak annyira nem igazán... Szóval én a helyedben keresnék olyat, aki ki is nyilvánítja a tetszését, az önbizalmadnak is jót fog tenni. :)
2020. okt. 31. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen.

Vannak, akik a gömbölyű hölgyeket kedvelik.

2020. nov. 1. 00:21
 14/14 anonim ***** válasza:
13 után írom ezt, Például én is.
2020. dec. 4. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!