Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sose volt barátnőm mert egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose volt barátnőm mert egy szörnyeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok a másik kielégülését okozni , mert csak a saját nyomorult lelkem érdekel.
2020. okt. 6. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagy szörnyeteg, csak lelki sérült.
2020. okt. 6. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Az is lehet csak szegény vagy és csúnya.
2020. okt. 6. 11:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem lent vagyok , de senki nem értékel, azt hittem jót teszek avval , hogy mások helyett lesüllyedek de talán csak vágytam arra , hogy jóként tekintsenek rám azért süllyedtem le és semmi nemes nincs ebben
2020. okt. 6. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Fogjál kezet légyszi a drága párommal és döntsétek el egy szörp mellett, kinek sz*rabb az élete...
2020. okt. 6. 11:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Én választottam a szar életet tudom , de talán hiába
2020. okt. 6. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy és mi gátol a változásban, ha zavar?
2020. okt. 6. 12:50
 7/9 A kérdező kommentje:
27 vagyok igazából rettegek az elutasítástól és a kritikáktól
2020. okt. 6. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sportolsz, kezdj bele valamibe, az ad egy löket önbizalmat. Hobbinak is tök jó. Haverok, szociális élet? Ha eddig nem jártál társaságba, kezdj el. Ne csak a párkapcsolat miatt, hanem, hogy legyen több tapasztalatod emberekkel.
2020. okt. 6. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de neked fel kellene keresned egy jó pszichológust... depresszióba áthajló komolyabb mentális problémáid vannak.
2020. okt. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!