Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők számára mennyire vonzó az a férfi, akinek buszvezető a foglalkozása?
(A felesleges félreértések elkerülése végett: tudom, hogy nem ez a mérvadó, több tényezőn múlik a dolog)
De kíváncsi vagyok, hogy milyen megítélése van azoknak a férfiaknak, akik ezt a szakmát választják.
Leginkább női vélemények érdekelnek.
Vannak csajok, akik a buszosokra buknak. Egy munkatársam felesége esténként a végállomáson szinte mindet kipróbálta egy kisvárosban. Adott volt hogy mikor, adott volt hogy kivel, és nem volt probléma, hogy hol.
Valami tudat alatti okból a nőknek tetszenek azok a férfiak, akik nagy "dolgot" vezetnek. Munkagép, busz, kamion, repülőgép.
Hát azért egy pilótát ne vegyél már egy dózes sofőrrel egy kapal alá.
Na meg mit jelent hogy csajozógép? Bunkó módon nyomul állandóan? Tejbetök vigyor, tipikus surmó duma? Én azt mondom, egy igényes nő átnéz az ilyeneken.
13.-nak.
A pilóta is csak egy sofőr, ráadásul neki egyszerűbb, mert a levegőben kevesebb a szarvas, meg a részeg sofőr.
12-es
nem a pilótát hasonlítottam össze a kamionossal. Hanem azt mondtam, hogy a nők valami ismeretlen okból jobban buknak a nagy berendezésekkel dolgozó férfiakra.
De van sok más is, amit nem tudunk miért van. Például a kamionosok jobban vonzódnak a kövérebb nőkhöz. Vagy a nőknek jobban bejön egy lóval foglalkozó férfi, mint mondjuk egy kutyával foglalkozó. Egy szemmozgást figyelő berendezéssel kimutatható, hogy sokkal tovább időzik a szemük rajta.
15-nek
Statisztikai adat.
Tudod vannak ráérő emberek, akik megkérdeznek néhány száz, vagy ezer embert, és abból mindenféle következtetést vonnak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!