Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Kb sehogy. Mindig a nő választ. Ha sikerül vkit felszedni egy férfinak, azt is a nő akarta.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem.
2020. okt. 1. 14:53
3/6 anonim válasza:
Ha elcsábítasz, akkor valakitől csábítasz, aki már foglalt. Ne tedd!
Alighanem kapcsolatfelvételre célzol. Ennek a módját pedig megtalálod számtalan kérdésre adott válaszban, itt a GyK-en.
Ffi.
4/6 anonim válasza:
Köszönsz, majd kommunikálsz. S elválik tetszel-e a lánynak vagy sem. A csajozás (hódítás) "tudománya", de nagyjából a kommunikációnál kezdődik. Ez olyan kérdés mintha azt kérdeznéd hogyan írjak verset, hogyan főzzek 8 fogásos gurumét menüt. Nincs rá három mondatos válasz.
5/6 A kérdező kommentje:
"Alighanem kapcsolatfelvételre célzol."
Igen, kapcsolat felvételre céloztam.
2020. okt. 1. 17:03
6/6 anonim válasza:
Én nő vagyok, nem tudom ismered-e de köszönj neki ha fogadja mondj neki valamit, hogy gyakran szoktad látni itt ott és meglátod, hogy válaszol. Mert mi nők elsőre ki szúrjuk ez helyes de bunkó, ez nagyon rendes és segítőkész.Szerintem 1 próbát meg ér mert veszteni valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!