Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem?
Figyelt kérdés
Hogyan éltétek meg? Lett belőle valami? Bepróbálkoztatok az illetőnél? Meddig tartott? Aranyos sztorikra vagyok kiváncsi:)2020. szept. 25. 19:51
11/16 anonim válasza:
Itt csak nős emberekbe meg tanárokba szeretnek bele . Következtetés: A nőknek az elérhetetlen és a foglalt emberek kellenek ..
12/16 anonim válasza:
Szinte csak olyan volt, de annyira alacsony a sikerességi ráta, hogy inkább nem veszem el a kedved😂 Most is van egy,8 éve (nem)tart.
13/16 anonim válasza:
Én pont azt tapasztalom, hogy a férfiaknak is imponál, ha valaki foglalt. Belém szeretett egy pasi, pedig tudta, hogy van párom. Egy idő után én is érezni kezdtem iránta valamit, de én sem tudtam volna bízni benne. Volt valami visszatartó erő, túl azon, hogy foglalt vagyok. Nem leszek álszent, beismerem, hogy hatással volt rám. De nem lett belőle semmi, csak egy hatalmas sértődés részéről, mert évek alatt sem tudott lebeszélni a kapcsolatomról. Talán pont ez volt a visszatartó erő, hogy nem képes tiszteletben tartani a döntésemet.
14/16 anonim válasza:
A plátói szerelemnek is megvan a maga szépsége. Mivel soha nem teljesül be, így mindig lesz akiről álmodozhatsz. Bar nyilván faj is. Petőfinek volt erről egy gyönyörű verse.
15/16 anonim válasza:
Az is előny a plátói szerelemnél, hogy mindig az történik képzeletben, amit és ahogy szeretnénk.
16/16 anonim válasza:
5 évvel idősebb nálam, 6 éve tart . Azóta több párom is volt, de ő sosem kopik ki a fejemből. Az elejétől kezdve barátok vagyunk, egy két alkalommal volt több is, de szerelem részéről nem hinném. A jelenlegi páromat is szeretem, de nem úgy. Egyiket sem úgy. Ezt valahogyan nem bírom megmagyarázni. Igazából már külsőleg annyira nem is vonzódok hozzá, de nagyon szeretem, bármit megtennék érte, és nem tudom ennek vége- e lesz valaha. Neki mióta ismerjük egymást nem volt hosszabb kapcsolata, nekem is csak egy. Nyíltan sosem beszéltünk erről, de valahogy érzem hogy tisztában van vele. Ritkán találkozunk, kb. évi 2x, de a neten szoktunk beszélni, bár inkább csak helyzet jelentésnek hívnám. Nem vagyok féltékeny ha mással van. Ő talán nem veszi jó néven ha én igen, de ez csak azért van mert félt, és vigyázni akar rám. Én azthiszem bele törődtem abba, amit iránta érzek. Nem igazán tudom hogy ez mi, ha bárkinek van ötlete rám írhatna ! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!