Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a világ ellenünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a világ ellenünk van?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyok együtt párommal. Hosszú a történetünk, nem is akarok ezzel untatni senkit. A lényeg az, hogy senki sem támogatja kettőnk kapcsolatát. Se szülők, sem barátok, sem kollégák.

Próbálom ezeket a megjegyzéseket elengedni a fülem mellett, de már néha igen nehéz. Én jól érzem magam a párommal a gondok ellenére is.

De néha belefáradok a harcba. Vagy ha mindneki negatívat mond akkor csak rajtam van rózsaszín szemüveg? És ettől nem látom a párom valódi személyiségét?

2020. szept. 19. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát így már mindjárt más a helyzet, ezt kifelejtetted a kérdésből... Én meg azt hittem, hogy a csúnya szülők csak bele akarnak szólni mindenben. Nem akarlak elkeseríteni, de ha mindig 3-4 nője volt egyszerre, akkor nem leszel “nagy Ő” aki mellett majd örökre megállapodik. Szép lenne, de nem így van. Persze ha ez téged nem zavar, vagy kitartasz a véleményed mellett, hogy márpedig te vagy az igazi, akkor ne érdekeljen mások véleménye, cselekedj úgy, ahogy jónak látod.
2020. szept. 19. 22:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Ez kicsit bonyolultabb... nem akart komoly kapcsolatot. Mindig olyan nőkkel jött össze akinek férjük volt. Először velem nem is akart találkozni mert én egyedül álló vagyok. És tudta, hogy nálam ő lesz az első és nemcsak kihasznalom.

Tudom azt, hogy rosszat csinált, de nem volt akihez kötödhessen. A feleségével 15 evet élt együtt. Már 5 éve él szingli életet.

Ezért feltették igen. De az egy év alatt bizonyított, hogy tud más lenni. Anyumek meg ezt nem tudjak, hogy ennyi nője volt... csak azt, hogy nos volt és elvált.

2020. szept. 20. 08:31
 13/16 A kérdező kommentje:

Megint úgy érzem védem 😃

De köszönöm a válaszokat 🙂

2020. szept. 20. 08:35
 14/16 anonim ***** válasza:
“ Először velem nem is akart találkozni mert én egyedül álló vagyok” Nem is értem ezt. Azért jött össze mindig férjes nőkkel, mert nem akarta, hogy bárki is komolyabbat akarjon tőle? Vagy nem igazán tudom ezt értelmezni, fura az egész. Kívánom, hogy rendben legyen minden, de én ezek után elgondolkodnék azért a kívülállók véleményén.
2020. szept. 20. 08:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Írtam privátot kedves utolsó.
2020. szept. 20. 09:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerencsére értünk van.
2020. szept. 20. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!