Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is elítélik azt amikor izmos pasik duci lányokkal jönnek össze?
Figyelt kérdés
Szerintem maradjon mindenki a saját szintjén.2020. szept. 14. 11:18
21/28 A kérdező kommentje:
Ezt kikérem magamnak.Egy jó egyetemre járok és sokkal több eszem van mint ezeknek a malackáknak.Nekem legalább van mit felmutatni.
2020. szept. 14. 16:34
22/28 anonim válasza:
Szóval aki duci az buta.
Aki vékony az okos.
Duci lányokat nem is vesznek fel egyetemre...jogos.
23/28 anonim válasza:
21 Igen, tényleg van mit felmutatnod, azt a nagyképű, undok, irigy pofádat :D
24/28 anonim válasza:
Hát már mindent értek. Lehet hogy külsőre megfogod a pasikat, de ahogy megismernek. Menekülnek is. Ilyen hozzáállással. Te aztán jól lenézel mindenkit. Ez a baj a mai világgal. Azt hiszed annyi már elég is, hogy valaki jól néz ki?! Itt az élő példa. Kiálhatatlan lehetsz. Hiába vagy állítólag szép. Lehet lejjebb kéne vinni neked is az igényeket.
25/28 anonim válasza:
A lényeg, hogy a kérdező tudjon szopni. :D
26/28 anonim válasza:
Egyébkènt nem lehet, hogy ezt is egy pasi írta?
Nem igazàn hallok nőket így fröcsögni.
Itt meg aztán főleg a “férfiak” írnak ilyen stílusban a ducinak vélt nőkről.
27/28 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki túl sokat foglalkozik saját magával, az nagyon önző, és csak magára gondol (kapcsolatban is), nem jó társ. Aztán biztos hogy van ennek az ellenkezője is, de az elég durva kijelentés, hogy a duci lányok nem lehetnek együtt izmos pasival... Nincs igazsd, kérdező
28/28 anonim válasza:
"Nincs igazsd, kérdező"
Neked sem.
Amit leírtál, szerintem pont ugyanannyira beteges vélemény, mint a kérdező h.ülyesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!