Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami hátránya annak ha az ember későn talál első barátnőt?
Semmi szerintem, én 24 évesen veszítettem el, addig meg voltam veszve nő nélkül, aztán két éves kapcsolat után évek óta elvagyok egyedül.
A szex nem olyan nagy dolog mint ahogy a sok beképzelt egyéjszakás nyomorék állítja be. Egy idő után csak reszelés, és kötelesség nem több. Azóta sincs különösebb ingerem a szexre, persze néha hiányzik de távolról sem úgy mint szűz koromban.
A másik meg, hogy a nők érett és tapasztalt pasit akarnak mert ugye ebben a korban már mindenki szereti magát komoly kapcsolatokkal hitegetni és tudja mire vágyik.. aha persze.. azért van annyi egyedülálló nő és anya mert tudta milyen társat talált...
Idősebb korban is egyre gyakoribb a hűtlenség és a válás... Erre kéne annyira irigynek lenni?
Örülj neki hogy nem kell más hülyeségét elviselni.
Persze vannak ideális kapcsolatok de az a legritkább manapság.
Az ismerőseim 80%-a hűtlen és még nagy hangon hirdeti is, és büszke rá hány emberrel szexel, ebben mérik az életüket és persze erkölcsös embernek tartják magukat...
Gondold át mire és milyen nőre vágysz, céltudatosan olyat keress és ne add lentebb nem éri meg.
Szexben meg egy igényesebb prosti is tud tapasztalatot nyújtani, az érzelmi dolgok meg jönnek maguktól.
Az ilyen elvont csorda szellemtől meg tartózkodj, ne akarj egy lenni a sok erkölcstelen ember közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!