Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eljegyzés 3 éves kapcsolatnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés 3 éves kapcsolatnál?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok korai az eljegyzés így?

3 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve minden nap együtt alszunk, együtt vagyunk, de úgy, hogy szülőkkel élünk.

Én még egyetemre járok, párom dolgozik, és házra gyűjt, az a terv, hogy egyetem után közös hitelt vagy babavárót felvennénk.

20/L 28 /F

2020. aug. 27. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenkinek magának kell éreznie hogy mikor jön el az idő.

De amúgy átlagban ha megkérdezel valakit akkor a fél év után eljegyzesre azt mondja Jézusom ez nagyon elhamarkodott, az 7 év után még mindig nincs eljegyzésre azt mondják hogy hát az már sok idő. Átlag a 3-4-5 év amire azt mondják az a "normál". De mondom ez annyira egyén függő.

2020. aug. 27. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha van hova mennetek közösen, addig szerintem korai.
2020. aug. 27. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, mert az embereknek semmi sem jó. Ha te vagy a lány és a párod egyszer eljegyezne mostanában, mondj igent, ha úgy érzed hogy szereted, és közösek a tervek is.
2020. aug. 27. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En utólag örülök, hogy nem mentem hozzá a 17 éves korban összeszedett pasimhoz.
2020. aug. 27. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is 3 év után volt eljegyzés, de mi már 30 felett voltunk. 20 évesen a világból kiszaladtam volna, ha valaki el akar jegyezni. Úgy pedig, hogy együtt sem éltek, számomra a bohóckodás kategória.
2020. aug. 27. 12:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Így szerintem igen. Oké, sokat vagytok együtt, de nem vagytok önállóak. Szerintem minimum fél év tényleges önálló háztartás vezetés még nagyon nem ártana. Pláne ha babát is akartok. Mert a házasság egy dolog, max ha nem megy, el lehet válni. De gyereket egy ilyen kapcsolatban felelőtlenség vállani.
2020. aug. 27. 14:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Gyerek az mindenképp akkor lenne, ha már lesz saját kis házunk, szülőkhöz semmiképp sem lesz.
2020. aug. 27. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, teljesen átlagosan normális, ha egy 3 éves kapcsolatban megkéri a kezét.

Esetleg, az esküvőt akkor tartjátok, majd meg ha elvégezted az egyetemet. De, ha korainak érzed, akkor beszéld meg a pároddal.

2020. aug. 29. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
27%

Ne feledd, ha a parod gyujt hazra, az sosem lesz a "hazunk".

Amugy nem lesz hosszu eletu a dolog. Koran jottetek ossze, nagy a korkulonbseg is, raadasul mas eletszakaszban vagytok. Az hogy remekul egyutt alszotok egymas szuleinel 2 eve, az semmi.

Szagoltad mar a labszagat, szajszagat?

Az eljegyzessel meg "le akar stoppolni", nehogy osszejojj massal az egyetemen.

2020. aug. 30. 07:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A 3 év nem korai.

De szerintem fél év teljes együttélés nem árt eljegyzés előtt. Amikor csak ti ketten éltek együtt.

2020. aug. 30. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!