Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ezt elmondani neki?
Figyelt kérdés
A párommal 1 hete vagyunk egyitt, és amikor először taliztunk egy hete, akkor pont egy buliba voltunk, és én már részeg voltam. Végül nálam kötöttünk ki, és szex előtt kérdezte hogy hogyan szeretem a szexet? Mondtam hogy durván szeretem, de igazából csak a pia beszélt belőlem. Azóta, mivel friss a kapcsolat, mindennap szexelunk, és ő durván bánik velem mivel ezt kértem, de én már egyáltalán nem élvezem, és gyengédség vágyom már.
Egy barátnőm szerint ezt ciki lenne neki elmondani, mert "farsnak" tartana, és lehet szakítana is velem meg stb :(
2020. aug. 24. 22:13
11/12 A kérdező kommentje:
Azt hogy örül neki, mert már ő is unja az állandó agresszív diktátor szerepet 😂
2020. aug. 25. 11:51
12/12 anonim válasza:
:-D Na ugye, nem volt mitől félned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!