Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sir egy férfi a lány után sokat és a lány érzi ha egy fiu sir érte? és a lány is megérzi? akkor ez tényleg szerelem érzés lenne?
Figyelt kérdés
Miért sir egy férfi a lány után sokat és a lány érzi ha egy fiu sir érte? és a lány is megérzi? akkor ez tényleg szerelem érzés lenne?2020. aug. 20. 01:50
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, és minek iszol, ha nem bírod? Nem érdemes sírni, senki miatt, ha nem érdekled, akkor keress olyat, aki miatt csak mosolyognod kell.
2/6 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok nekem olyan érzésem van iránta mindig a sirás környékel és ő sirt már értem nem egyszer de gondolom ő is megérzi nem?
2020. aug. 20. 02:17
3/6 anonim válasza:
Persze, megérzi.-.-“
Ember, te fájdalmas vagy.
4/6 anonim válasza:
Neked súlyos problémáid vannak. Keress fel egy szakorvost.
5/6 A kérdező kommentje:
nekem nem orvos kell tudtam eddig is csak aban voltam hogy érzi e de ezekszerint akkor megérez csak nem voltam benne biztos 100%lékba.
2020. aug. 20. 16:15
6/6 A kérdező kommentje:
1/5 De igen ő érte érdemes mert nálla nincs jobb és szebb és aranyos és akinek nem számit a külső! olyanban meg már nem szeretnék részt venni aki csak meg bánt külsőleg.És megint eljátszani azt hogy megbántanak lelkileg ebből nekem elég volt és téged hogy hivnak?? ha szabad kérdeznem.
2020. aug. 20. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!