Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem ciki? :D
Szóval ismerkedtem tinderen, megláttam egy 24 éves srácot és nagyon szimpatikus volt nekem, én is neki, hiszen párba dobott minket.. aztán dumáltunk és át is tértünk messengerre, ahol is beszélgettünk sokat, majd megkérdeztem, hogy na de akkor te is 96-os vagy, mint én igaz? Jött a válasz, hogy 2002. Teljes sokk.
Szóval mit gondoltok, csak úgy a normális, ha a nő fiatalabb és a pasi idősebb vagy ezzel sincs gond?
1. Hazudik a koráról, ami önmagában is gáz.
2. Ilyen korban marha sok az a 6 év különbség, pláne a nő javára.
Köszi mindenkinek!:)
Nem szexuálok vele(sajnos:D), de bánom azért, hogy 24 évesként tüntette fel magát.
Sajnos szerintem is sok, ez van. Legalább megerősítést kaptam, hogy jól gondoltam. Bár nem fair, hogy a palik még negyven évesen is összefeküdhetnek 17 éves kislányokkal is.. sőt 16 évessel is. Nem egy ilyenről tudok. De nem fogok háborút kirobbantani ezzel.. :D Elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!