Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szexeljünk a barátommal ha nálam se és nála se jó mert otthon vannak szülei?
Figyelt kérdés
Mikor raerunk mind ketten találkozni mindig itthon vannak a szüleink.
Barátomnak van autója és mondta hogy ott is lehetne ha akarom, de én ott nem merem félek meglát valaki meg szerintem az kényelmetlen.
2020. aug. 16. 15:22
2/13 anonim válasza:
Jó a kocsi,vagy menjetek az erdőbe,mezőre.
3/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést mintha már egyszer kiírtad volna 😅
4/13 anonim válasza:
Otthon miért nem jó? Csukjátok be az ajtót, vagy várjátok meg amíg mindenki lefekszik.
Szerinted a szüleitek nem szexelnek, amikor otthon vagytok?
6/13 anonim válasza:
Akkor dugj, ha meg tudod teremteni a feltételeket hozzá!
7/13 anonim válasza:
Simán be lehetne vonni a szülőket is egy gang-bangba amúgy. 😂
8/13 anonim válasza:
Miért nem FÉRFI partnert keresel? Akinek van lakása.
9/13 anonim válasza:
Nincsen egyikőtöknek sem ajtaja?
10/13 A kérdező kommentje:
Nekem közös szóbám van a hugommal. Nála meg nem jó mert nagyon vékonyak a falak. Meg amúgy is milyen már az hogy otthon vannak a szülei mi meg bezárkózunk a szobába kettesbe? Nem aludhatok ott szüleim nem engedik hogy éjszaka ott legyek.
2020. aug. 16. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!