Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki az akinek gyémánt eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az akinek gyémánt eljegyzési gyűrűje van, vagy azt vett?

Figyelt kérdés

Mennyit szántatok rá?

Látszik a kövön hogy gyémánt és nem sima cirkónia?

Esetleg ha fent van a neten ami van nektek / adtatok belinkelitek? 😊

2020. aug. 9. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

10.

aki látott is azok közül is kevesen mondják meg.

ÉVente kb hány alkalommal néz rá egyáltalán az ember ékszerekre? akárcsak bármilyenre is? Van aki évekig nem.

Meg miért is néznének?

Csak azért nem mennek el az emberek ékszerüzletbe, hogy jajj nézzük meg az ékszereket.

Millióból 1 aki megmondja.

2020. aug. 9. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
11 Ugyanazt írod amit én, csak másképp megfogalmazva. Ezt írom immáron harmadjára, hogy annak, aki nem kifejezetten ékszerkedvelő, annak teljesen mindegy, ha nem kap gyémántot.
2020. aug. 9. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Itt honnan tudják az eljegyzettek amúgy, hogy mennyibe került a gyűrűjük? :D Csak szerintem illetlenség elmondani/kifaggatni az árát egy ilyen ajándéknak? :D Nekem fogalmam sincs, mennyit ér a gyűrűm, azt tudom csak róla, hogy fehérarany és ezen kívül "csak" örültem neki (vagyis annak, amit nekünk jelent), mint majom a farkának... :)
2020. aug. 9. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Én onnan, hogy amikor kiderült, hogy eltűnt az ékszer dobozból (szülés után megdagadt sokszor a kezem és nem igazán hordtam a gyűrűt akkoriban) a volt férjem nagyon kikészült. Sosem voltunk különösebben gazdagok, én csak ráböktem képről, hogy az ilyen kis finom 3 apró köves gyűrű tetszik, fogalmam sem volt az árakról, felőlem megvehette volna ilyen mű kövesben is, de ő nem így tett. Aztán amikor kiderült, hogy lába kélt, akkor dühöngött, hogy az a kis liba bevitte egy zálogházba az ezer eurós gyűrűt és kap érte pár ezer forintot.....
2020. aug. 9. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Az enyém valószínűleg cirkonia, legalábbis nem hiszem, hogy plusz szazezreket koltene ra a parom, foleg hogy tudja, hogy som ekszerem elhagytam mar. De mar kérdezték többször, hogy gyemant-e, azert ez jol esik, neha viccelodok a volegenyemmel, hogy amugy tuti gyemant, csak atvertek az ekszeruzletben. :D
2020. aug. 9. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a lánykérés spontán volt, gyűrű nélkül. A férjem kérte, hogy én nézzem ki milyen gyűrűt szeretnék viselni, így nyilván tudom az árát. És mivel tudom az árát, számomra evidens volt, hogy NEM gyémánt kerül bele, mert fel sem mertem volna venni, ha tudom ez milyen értéket képvisel. Így is fájna a szívem, ha elhagynám, de így "csak" az eszmei érték elvesztésével kellene megbirkóznom, az anyagival kevésbé. Ha a cirkónia megkopik, majd tetetünk bele másikat.

Számomra az eljegyzési gyűrű csak egy jelkép. Szép, szeretem, jó ránézni, de a karikának sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítunk, ezért abban nem volt kérdés, hogy gyémánt lesz, ha kövesbe szeretek bele. Számomra semmi különbség ránézésre a cirkónia és a gyémánt között, de a karikához ténylegesen nem akarok hozzányúlni. Az legyen egy örök darab.

2020. aug. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!