Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a korkülönbség 22 éves fiú és 16 éves lány között? A szülei eltiltották tőlem.
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 22:54
21/27 anonim válasza:
Hát ő nőként nem fogja. De nem is ez a lényeg. Előbb végezze el a sulit. És ha egyetemre akar menni, eltartod majd?
22/27 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted nincsenek barátai meg nem él semmi szociális életet? Barátai nem hátráltatják a suli befejezésében?
Én nem keresek annyit, hogy eltartsak valakit.
2020. aug. 7. 20:07
23/27 anonim válasza:
Nem erre értettem. Jézusom, te szöveget sem tudsz értelmezni. Gáz milyen buta vagy. Mindegy, járjatok aztán majd lesz valahogy. Úgysem hallgattok a józan ész szavára.
24/27 A kérdező kommentje:
Ilyen helyesírással nem tudom kit nevezel butának..
2020. aug. 7. 20:15
26/27 anonim válasza:
Pedig jogos amit írt, hogy buta vagy. Tudod van az a mondás, hogy
"Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján."
27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz olyan lányt találni aki egyáltalán szóba állna velem, erre ti azt mondjátok, hogy az egyetlen lehetőséget is hagyjam elmenni.. valszeg így egész életemre egyedül maradok
2020. aug. 7. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!