Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lenne a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a jó döntés, teljesen tanácstalan vagyok!?

Figyelt kérdés

Szóval egy pasival 1 évig se veled se nélküled kapcsolatban voltam. Valahogy nem tudtunk szintet lépni, mert ő nagyon zárkózott, meg én sem vagyok az a nyomulós fajta. Szóval megtudtam, hogy randizgat egy másik nővel amin kiborultam és eldöntöttem lezárom teljesen a kapcsolatot. Megismertem egy új pasit aki nagyon rendes, tudom, hogy jóval érettebb egy komolykapcsolatra, és már most többet tett értem mint az előző. Viszont, hozzá még nem ragaszkodok annyira, néhány hónapja tart a kapcsolatunk. Itt jön a baj, az ex megtudta, hogy van nekem más és elkezdett teperni, megbánást mutat, hogy elrontotta és azt mondta csak én kellek neki. Ez nagyon összezavart, sokat gondolok rá, az újra kevésbé, és félek észre veszi előbb-utóbb, hogy valami nincs velem rendben. Szeretnék már egy rendes komoly párkapcsolatot, de a szívem jobbra húz, az eszem balra. Volt már veletek ilyen? Adnátok az exnek új esélyt, félve attól, hogy csak azért akar visszaszerezni, hogy ne legyek másé? Az újra összpontosítanék, de így nehéz. (Nem tudom megszakítani teljesen a kapcsolatot az exel, néhány hetente találkozni kell munkaügyben.)

Köszönöm a válaszokat.

30/N

2020. aug. 1. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Az ex nem véletlenül ex. Az újra koncentrálj! :)
2020. aug. 1. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Adott A és B. A cserben hagyott a hátad mögött mással kamatyolt ez egy sakk matt helyzet. Aki megteszi egyszer megteszi kétszer háromszor is. 30 éves nő vagy, azt gondolom egy kapcsolaton belül elvárod a tiszteletet. Van méltóságod, és eszed is. Ne hagyd magadat megalázni. Ha bedőlsz az exnek úgyis vissza fog vele élni. Összegezve azt gondolom a válasz az én kommentem nélkül is adott volt. A másik munkaügy. Van és kész. Dolgozni nem más miatt jársz, hanem, mert ez a kenyered. Nem kell sem nyalizni, sem jópofizni senkivel. Viselkedni kell.
2020. aug. 1. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt egyszer már előadta, ezen kívül amit itt írtál a kérdésben-tehát ez már a második ilyen volt, másodszor avatkozott be az életedbe, akkor lépj tovább és ne nézz hátra, csak előre.
2020. aug. 1. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mindenki hibázhat, így az exed is, és még akár azt is mondhatjuk, hogy megbánhatta a hibáit. Viszont volt egy éve arra, hogy tegyen valamit kettőtökért, bebizonyíthatta volna, hogy ő az igazi. A jelek szerint ezt nem tette meg, ráadásul mással randizott (illetve még ki tudja, hány nővel). Nem akarok ítélkezni, mert egyikőtöket sem ismerem, de azt gyanítom, hogy ő olyan típus lehet, mint a masszív alkoholisták. Amikor veszélybe kerül a jólétük, akkor fogadkoznak, hogy megváltoznak, minden jóra fordul, csak adjanak nekik még egy esélyt, aztán amikor újra nyeregben érzik magukat, akkor minden marad a régiben. Az írásodat olvasva azt mondanám, hogy ne pazarolj több időt az exedre, te sem fiatalodsz, ne szalassz el egy olyan embert, akivel esetleg boldog lehetsz.
2020. aug. 1. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen legyen több eszed. Csak azért teper, mert sérti az egóját, hogy nem utána sírsz épp. Amint otthagynád a jelenlegit, megint megmondaná, hogy bocs, mégsem kellesz.

31N

2020. aug. 1. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, ahogy az 5-ös írja... hirtelen bántja a csőrét, hogy nem ő van számodra az 1. helyen - ne is legyen! 1 év nagyon hosszú idő, milyen furcsa, hohy pont most jön rá, amikor esélyed lenne a boldogságra, hogy te kellesz neki...ugyan. Én a te helyedben a szívemmel sem húznék már felé, tudod kivel szórakozzon.
2020. aug. 1. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt elengedni. A régi szórakozik veled, az újjal meg pótolni akarsz, az sem fair.
2020. aug. 2. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!