Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Könnyebb felejtésért töröld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Könnyebb felejtésért töröld mindenhonnan, töröld az üzeneteit...". Volt aki megtette és nagyon megbánta?

Figyelt kérdés
Mindig ezt lehet hallani tanácsként. Viszont nem merem megtenni. Félek, hogy törlöm az üzenetváltásainkat, és roppantul megbánom. Volt aki így járt?

2020. aug. 1. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

Ezek egyéni egoista-féltékeny érdekből adott tanácsok. Ezekre sosem szabad odafigyelni, már ha jót akarsz magadnak.

Ne törölj semmit, mert minden hozzád tartozik a múltad is. Azok által lettél az aki most vagy.

2020. aug. 1. 12:50
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én nem bántam meg. Minek nézegetni? Vagy szívfájdalmat okoz, vagy felidegesít, egyik se jó...
2020. aug. 1. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A múltaddal együtt valaki vagy elfogad olyannak ami vagy, vagy nyisd az ajtót, hogy kívül tágasabb.
2020. aug. 1. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Én meztelen képeket töröltem, de megbántam.
2020. aug. 1. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak hogy töröltem mindent, hanem minden kapott rá emlékeztető cuccot kivágtam és elégettem és jobb lett! Nem bántam meg.
2020. aug. 1. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is törölsz minden képet és dobsz ki mindent ami tőle van

De ne legyen kint a polcon

Az üzeneteket se olvasgasd nem segít, csak fáj

Ha tudod magad tartani ehhez akkor nincs gond, de ha tudod hogy ugy is olvasgatnád akkor inkább töröld

Az illetőt meg érdemes minden felületről törölni

Nem akarod látni hogy ő milyen boldog, legalábbis annak mutatja magát

2020. aug. 1. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1.

Kicsit nagy az ellentmondás. Az elején megtörténik az egoista indíttatású válaszok leszidása, majd utána következik a "Azok által lettél az aki most vagy." - mert ez így nem egoista? Dehogynem. Csak az a vicces, hogy erre jön a "az más!" felkiáltás.

#Kérdező

Maximum egy emlékes dobozba való minden ilyen dolog, amit néha elővehetsz nosztalgiázni - de ezt csak egyedül, vagy max az unokákkal 50 év múlva.

2020. aug. 1. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem torolnek semmilyen emleket, de megkernem, hogy blokkoljon, hogy ne lassam, mi tortenik vele azota. Kell tavolsagot tartani, de az visszafele nezni az emlekekre mas, ha helyen tudod kezelni.
2020. aug. 1. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Én töröltem ezeket az üzeneteket
2020. aug. 1. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha kibírod, hogy nem nézegeted, nem kell törölni. Én így szoktam. Így is sz.r, és úgy is az lenne, ha törölném. Az emlékeket úgyse lehet törölni. Ez egy gyászfolyamat,amin végig kell menni. Akinek pusztán attól elmúlik a fájdalma, hogy megnyomta a törlés gombot, az már nem szeretett. Úgy könnyű osztogatni a jótanácsot😀
2020. aug. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!