Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani szép szerelmes idézeteket?
Figyelt kérdés
Közeleg a barátnőm születésnapja és arra gondoltam, hogy az ajándéka mellé készítenék valamit ami személyesebb, nem anyagias, tárgyias.
Erre a kis apróságra szeretnék rá írni néhány szép idézetet, esetleg rövidebb verset.
Tudnátok ilyeneket írni?
Előre is köszönöm!
2020. júl. 27. 13:57
1/7 anonim válasza:
Elnézést, de ha személyeset akarsz, akkor miért nem te keresel vagy találsz ki valami eredeti, őszinte és kedves szöveget?
Ha már más gondolataid használnád személyes ajándékként, akkor keress valamit te.
2/7 anonim válasza:
A nyelvem sebesség percenként 2000 nyelvcsapás, ha engem megismersz, nem kell majd senki más.
3/7 A kérdező kommentje:
Első: Képzeld én is keresgélek. De nem csak rá akarok írni valamit, hanem a legjobbat a sok valami közül. Ennek az a legjobb módja, hogy a kérdésem alatt összegyűlik pár és abból is tudok választani. Így nagyobb az esély arra hogy olyanra is ráakadok amire egyébként nem biztos.
2020. júl. 27. 14:46
4/7 anonim válasza:
3 Értem. Nem egyezik a véleményünk. Ettől még nem kell nekemugrani, én szépen írtam.Sok sikert
5/7 anonim válasza:
"Örökké az enyém, örökké a tiéd, örökké a miénk" 28N
6/7 anonim válasza:
Cépike cépike azonnal tudtam hogy ez az.
7/7 anonim válasza:
Olyanokat ne írj, hogy "Örökké". Az örökké az manapság 3-5 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!