Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várna valaki ennyit valakire?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várna valaki ennyit valakire? (Lent)

Figyelt kérdés

Egy amerikai lánnyal 2018 októberén ismerkedtem meg interneten. Kedves lány, szeretem. Szép, okos. De sosem jön el meglátogatni, mindig ígérte. Mindig közbejött valami. De ha nem ígérgette volna, elmentem már volna én... Megéri ennyit várni? Kicsit talán már unom. Vártam nagyon, nem csajoztam/csajozok. De kezdek aggódni, fáradni...

Mit gondoltok?

28F ( a lány 24 )

2020. júl. 17. 07:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Értékes időt pazarolsz rá, gondold csak el, a tengerentúlon él.

Odaköltöznél csak miatta, úgy hogy csak üzengettetek egymásnak, vagy majd ő jön Magyarországra?

Inkább keress magadnak a közeledben lányt, akivel még egy kávéra is elmehetsz, vagy vacsorázni, esetleg moziba.

Jót tenne az egónak, hogy amcsi barátnője van az embernek, csak az az évenkénti max. 2 randi lehet hogy kevés lenne.

2020. júl. 29. 21:42
 32/33 anonim ***** válasza:

Én itthon vártam valakire két évet, utána összejöttünk egy évet vele voltam és így se tett meg értem semmit, sosem jött, csak ha én mentem. Nőként én mentem, mikor már betelt a pohár még ő kiabált velem.. tuti nem volt okés fejben, ő a két év alatt is dugott össze-vissza, én nem.. megbántam mindent.

Lépj ki az álomvilágból és ne cseszd el az időt, mert nagyon értékes.

24/L

2020. júl. 30. 00:56
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
az űrből láttam meg ezt a balekot, csak azért jöttem a Földre, hogy figyelmeztessem
2020. júl. 30. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!