Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki soha nem tudja túltenni magát egy szakításon?
Fiatalkori nagy szerelem például... Lassan 10 éve nem találom a helyem... Próbáltam több férfival. Még mindig ő (lenne) a top.
Egyszerűen nem tudok boldog lenni senkivel hosszú távon, max fellángolás, vagy jól érzem magam ideig-óráig, nyaralás, programok, de a lelke... Mindenkinek távol marad.
Annyira jól éreztem magam anno abban a kapcsolatban, maximálisan azt éreztem a helyemen vagyok, stb. Azóta pedig kicsit sem... :(
Voltam több szakembernél, pszichológusoknál is, elköltöttem egy vlag lóvét, de nem segített.
Én már így maradok?!
Tini szerelem, főleg ha nem tud teljesen kibontakozni, távlatból mindig mesésnek tűnik. A rossz dolgokat elfelejted, a jó meg felerősödik.
Lehet, hogy az új kapcsolataidat (tudat alatt) úgy választod, hogy ne lehssen belőle komoly.
Ebbe én is beleszaladtam. Nagyon sokáig egyedül voltam, utána olyan nőket választottam, akikkel nem lehetett közös jövőnk (két gyermekes anyuka, nálam sok évvel idősebb nő, stb.).
Érdemes tudatosan keresni és nem engedni teret az ilyen hibás döntéseknek.
Fiatalkori, 8 és fél év volt. Nekem nem tini, együtt éltünk, haladtunk szépen előre, egymást támogatva. És nagyon jó páros voltunk, ezt akkor éreztem, nem most utólag jutott eszembe.
Nagyon jól megertettuk egymást, rengeteget beszéltünk, mindenről, sosem untuk meg. Mindent megoldottunk, stb stb.
Azóta nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!