Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » NagyŐ. Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NagyŐ. Mi a véleményetek a nagy őről? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Szerintem nagy ő sok év után lehet valaki, és szerintem az munka, hogy annyit bírjon egy kapcsolat. Van amikor nem teher meg könnyű, de nem mindig olyan.

Igazából siralmas itt nézni, hogy hányan írják, hogy eldobtak egy kapcsolatot mert nem volt meg valami. De szerintem az nem is létezik. Boldogtalanságból keresnek csak sokan kiutat a csodás szerelem reménye által.

2020. júl. 8. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A nagy Ő nem valami csoda vagy spirituális dolog, egyszerű statisztika. Rengeteg ember létezik rengeteg tulajdonság együttessel. Simán van olyan ember akinek a tulajdonság együttese teljes mértékben megfelel neked és oda-vissza. Egy percet nem kell gondolkozni, hogy olyan mellett maradj-e akinél alap dolgok hiányoznak vagy nem felelnek meg. Ha nem mész bele érzelmek nélküli alibi fos kapcsolatokba akkor sokkal nagyobb eséllyel találsz olyat aki tökéletes. Nem kell megalkudni mert minél tovább vagy rossz emberrel annál kisebb eséllyel találod meg a megfelelőt.

Szerelem nélkül egy kapcsolatnak sincs értelme. Nem tudsz bele úgy munkát fektetni, hogy évtizedekig jó legyen a kapcsolat. Semmi motivációd nem lesz rá és semmi nem köt a párodhoz. Amint jön a valódi szerelem más iránt azonnal megcsalod vagy elhagyod és nagyon is jól teszed.

Én is megtaláltam azt az embert akivel a szerelem is 10 éve megvan és a tulajdonságai objektíven nézve is tökéletesen passzolnak hozzám. Ahogy sok ismerősöm is talált ilyen személyt. Ha van mondjuk 20 tulajdonság ami fontos neked azt nem nagy kunszt megtalálni valakiben ennyi ember között. Létezik jó pár nagy Ő, de bőven elég egyet megtalálni.

2020. júl. 8. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

A billentyűzetemen, ott létezik, igen.

Amúgy van egy halom ember a világon, ami illik hozzád vagy hozzám. Közülük elég megtalálni az egyiket és valószínűleg együtt is maradtok, ha hasonlóak vagytok és hasonlót kerestek. Ezt a valakit kiszűrni a több millió különböző, máshoz illő ember közül a nehéz.

2020. júl. 8. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:

Minden embernek létezik:

Vagy akadályoztatva van az ördög által és még nem érkezett el hozzád, vagy már ismered, csak nem ismerted fel, vagy felismerted már és szerencsés esetben vele élsz, vagy felismerted de elvesztetted.

2020. júl. 8. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
A nagy Ő az,akibe az ember épp szerelmes.
2020. júl. 8. 18:28
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Létezik a nagy Ő, de nem egy, hanem nagyon sok van belőle.
2020. júl. 8. 18:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem létező személy.

Voltam már szerelmes, de ez más.

Mármint nekem.

Nem tudom igazán megfogalmazni, de túl tesz minden olyan érzésen amit eddig tapasztaltam.

2020. júl. 8. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Alapvetően az 1-essel értek egyet, kivéve, hogy nem nagy kunszt megtalálni. Szerintem nagyon nehéz, óriási szerencse kell hozzá. A környezetemben is rengeteg ember közül csak alig néhánynak sikerült, a 2 kezemnél több biztos nem kell, hogy össze tudjam számolni...
2020. júl. 8. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Én találtam már olyan személyt aki minden területen illik hozzám, évek óta hol erősebben, hol kevésbé de érzelmeim vannak iránta, neki én mégsem jelentek semmit. Eléggé csalódott vagyok, mert lehet ő a nagy ő és többet ilyet nem találok, de számára ezek szerint meg nem én vagyok.
2020. júl. 8. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Asszem valahol olvastam, hogy átlagosan 20-80 olyan emberrel találkozol az életed során, aki "alkalmas" arra, hogy Nagy Ő legyen, vagyis, hogy akivel annyira klappolnátok, de nyilván ez legtöbbször nem derül ki.
2020. júl. 9. 11:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem letezik csak màst vett el es 10 év mulva vàlnak.es majd akkor talan megismerem.

Vagy rossz hàzassàgban él mig meg nem hal es soha nem talàlunk egymasra.

2020. dec. 13. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!