Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön az egyik pszichiáter?
Pánikbeteg vagyok ezért szoktam pszichiáterhez járni, és nagyon megtetszett az egyik. Kétszer voltam nála eddig(nem hozzá járok egyébként, csak nem rendelt akkor a dokim). Nagyon tetszik nekem, sokat gondolok rá,de tudom hogy semmi esélyem nála, hisz kb az apám lehetne. Sokszor van olyan, hogy a beteg beleszeret a pszichiáterébe, mert kedves vele stb. Na nálam nem ez van mert
1: Nem az orvosom
2: van pszichiáterem és pszichológusom is mégse szerettem bele egyikbe sem.
Nem tudom mit tegyek :/ mondjam el a pszichológusomnak, hogy érzek? De az tök furán jönne ki hiszen a kollégája. Vagy próbálkozzak valahogy a dokinál hátha van nála esélyem mégis?Csak nem tudom azt mégis hogy kéne nagyon ritkán látom.Tényleg nagyon bejön nekem. 21/L.
Fogd vissza magad kiscsaj. Kb. nulla esélyed van.
Elmondhatod a saját pszichiáterednek, de magában csöndben ki fog röhögni és nem jutsz közelebb a célodhoz. Nem fog közvetítő játszani. Én nem tenném ki ennek magamat, ha a helyedben lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!