Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szórakozik a tudatalattim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szórakozik a tudatalattim?

Figyelt kérdés

A múltamnak vagy olyan rövid időszaka , amin nehezen jutottam túl. (Sose voltam az egyszeri kalandok hive)

Ennek már 7 éve.

Megismerkedtem egy velem egykorú férfivel neten aki Angliában dolgozik, ritkán haza jár. Beszélgettünk hónapokon keresztül és nagyon jól kijöttünk. Anno napi szinten skypoltunk, és alig vártuk hogy egyszer személyesen is találkozzunk. Eljött hát a NAGY nap , haza jött. Nem lakott tőlünk messze amolyan 20kmre.Szèmelyesen első találkozáskor már nem volt meg az a könnyed beszélgetés mint skypon. Kezdtük hát az ismerkedést előről , de jól sikerült.

Aztán jött a második "randi" eljött hozzánk itt aludt. "Filmet néztünk".Másnap reggel elköszöntünk.

Rá pár napra alig vártam , hogy én menjek hozzá , tudom ez ez kicsit amolyan r*bancos . De sose csináltam ilyesmit azelőtt. Eljött értem adott egy csókot és indulás útközben beszélgettünk , bemutatott a szüleinek , anyukájával a konyhában vagy 2 órán át beszélgettünk, eljöttek a régi családi fényképek tiszta idill volt az egész. Mint egy álom ... Majd felmentünk ismét "filmet nézni" , az az éjszaka tényleg egy romantikus filmbe illő jelenet volt , nem is kaptam meg egyetlen férfitől sem ilyen törődést odafigyelést összebújva összekulcsolt ujjakkal elaludtunk. Nem akartam reggelt ! Utáltam amikor kivirradt ... Mert neki dolga volt másnap nyilván rég nem járt otthon körbe járta a rokonokat ismerősöket.

De a reggel mégis eljött ... Hozott nekem lángost reggelire . Mèg egy utolsót összebújtunk az ágyban és haza vitt.

Volt egy 3. Hasonló éjszakánk és vége .

Ő visszament Angliába és valahogy távolságtartó lett. Már nem kaptam tőle szép napos reggel indító üzeneteket.

És csak akkor beszéltünk ha én felkerestem. Nem értettem. Nem akartam elhamarkodottan szerelembe esni , de ahogy távolság tartó lett, nekem annál jobban kellett. Nagyon sokat sírtam miatta. Mondhatni tényleg egy álom volt.

Eltelt pár hónap ...

Én próbáltam tovább lépni , ismerkedtem más férfiakkal nyilván hozzá foghatót nem találtam, de egy sráccal kezdett valami alakulni.

Egyszer csak nagy érdeklődéssel megjelent egy üzenettel , hogy hiányzom neki és milyen jók voltak azok az éjszakák , és jo páros vagyunk ,alig várja hogy haza jöjjön és újra lásson szöveggel ... Amire én már csak annyit reagáltam , hogy bocsi , de már alakulóban van egy valakivel a dolog. Amire ő írt egy olyan szöveget hogy sok boldogságot kíván nekem , és hogy reméli hogy boldog leszek , és hogy reméli hogy ezért nem szakadmeg a kapcsolatnunk tehát ne felejtsem el őt...

Ez egy késszúrás volt a szívemnek. De tudtam hogy semmi értelme előről kezdeni ezt a játékot vele, vele nem lehet jövőm ..haza jön félévente és csak szexre használ.. aztán eltűnik ? Nagyon fájt... Szerintem egy pasi után sem sírtam és szenvedtem abban a pár hónapban mikor eltünt.

Aztán még időközönként felkeresett , de akkor én már kapcsolatban voltam azzal a sraccal akivel akkor alakulóban volt és most nemsokára a férjem lesz.

Ez úgy ment szülinapkor írt karácsonykor írt , húsvétkor írt.

Aztán ahogy látta hogy nem reagalok abba maradt. Majd egyszer írt egy kérdést amit nem tudok szó szerint vissza idézni , de kettőnk kapcsolatára utalt... Legszívesebben leírtam volna a szívem összes fájdalmat vele kapcsolatban, de nem tettem. Leráztamm valami semleges szöveggel , amit a mai napig bánok , akkor kellett volna minden fájdalmam kiadnom és elküldeni a fenébe ..

És azóta semmi hír ..

Na de ,hogy a love Story után a lènyegre tèrjek. Ma volt egy álmom ... Vele.. derült égből villámcsapás az álmomban újra eljött természetesen szívdöglesztően nézett ki , de én tartottam a 2 lèpès távolságot tőle... Próbált beszélgetni velem de én egyszavas válaszokkal harítottam , majd egyszer csak megragadott magához húzott megcsókolt ès onnan nem volt vissza út ... Álmomban rákèrdezem miért ... Miért most és mivolt akkor ... Azt mondta hogy hülye volt , és rosszul döntött csak össze volt zavarodva .

Ennyi volt az álom ..

Mi jelentése lehet ennyi idő után, hogy ennyire intenzíven felelevenedett.

2020. júl. 3. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Ne haragudj, de nem olvastam el végig a novelládat. Sosem értettem, hogy egy kérdés-felelek oldalra miért írják ki egyesek a teljes életüket percre lebontva.

A válasz: az emberi elme furcsa dolgokra képes.

2020. júl. 3. 07:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lenne értelme behatóbban foglalkozni ezzel az álmoddal, ha hónapok ill. évek óta nem tudsz felmutatni egyetlen olyan hetet sem, ahol nem álmodtál vele. Az, hogy egyszer ilyet álmodsz, az semmit nem jelent. De ha vele álmodsz, sorozatosan, ismétlődve, és az álmaid tele van szimbólumokkal ami a Bibliához köthető, na akkor már érdemes a cselekvés útjára lépni, mert ha negatív a jelentése akkor vagy módodban áll megelőzni (és pont erre való felhívás miatt kaptad őket odafentről), vagy nem tudod megelőzni-ez a két lehetőséged van.
2020. júl. 3. 07:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így engedted el fejben. Még álmodban volt egy utolsó affér és így zárta le az agyad.
2020. júl. 3. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor álmodtam már így az exemről, szintén furcsa és nem tisztázott volt a szakításunk. Árra jutottam, más forrásból is, hogy az agyunk így próbálja megemészteni a történteket. Mivel nagyon intenzív volt az az érzés vele kapcsolatban, és az elmúlását sem érted, tudat alatt keresel egy indokot, magyarázatot magadnak. Ezzel semmi gond, viszont arra vigyázz, hogy ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget, mert minél többet gondolkodsz ezen, annál gyakrabban tapasztalsz majd hasonlót és rendesen be tud kavarni a fejedben, akar a kapcsolatodban is. Ne feledd az nem a valóság, csak a te fejedben van, ne csak a jó emlékeket idézd fel vele kapcsolatban.
2020. júl. 3. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyit jelent, hogy még nem dolgoztad fel a mai napig sem teljesen ezt a traumát, és ezeket a elvarratlan szálakat.

Próbáld meg elengedni ezt a problémát, vagy gőzerővel dolgozz azért, hogy egy pár legyetek, tisztán , tisztességesen.

2020. júl. 3. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a lezáratlan kapcsolatok kísértik az embert egy ideig. Sokan tudnánk mesélni hasonló történetet.

Most felkavart mert álmodtál Róla, és kellemes emlékeket idézett fel. De éld a mindennapjaidat, koncentrálj a jelenlegi a párodra és a jövőtökre.

Az álompasi vélhetőleg jól akarta magát érezni ha hazatért, és azóta már ki tudja hány partneren van túl. Ami fura ha ezt az anyukája beavatásával teszi, amivel egy totál illúziót kelt a másik félben.

Ha tényleg rosszul döntött volna mint ahogy álmodtad arra nem ilyen hosszú idő után jött volna rá. Ne ringasd magad ebbe.

2020. júl. 3. 11:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Első kommentelő : Lehet túl hosszú a novellám , de úgy érzem lekellett ezt most írjam. Egyrészt lehet magam miatt is , másrészt hogy kerek legyen a történet.

Harmadik kommenttelő: remélem igazad van és lezártam.

Negyedik kommentelő: köszönöm a válaszod , próbálok nem agyalni rajta , elhessegetni róla a gondolataim , nincs értelme .

5.es 6. Kommentelő. Ezek az elvarratlan szálak :( remélem többször nem jönnek elő, igen álompasi csak jól akarta érezni magát , és nem tudhatom hány nőt vitt mèg ágyba... és valóban ha komolyan lettek volna a szándèkai és te elég fontos lettem volna neki ,akkor tett volna érte.

Köszönöm nektek !

2020. júl. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!