Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lenne jobb a világ, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne jobb a világ, ha minden nő két férfival lenne együtt?

Figyelt kérdés
A jófiú-rosszfiú dilemma így meg lenne oldva a nő számára. Ami az egyikből hiányzik, azt megtalálja a másikban és viszont. Ha igaz, hogy férfitöbblet van, akkor ezen is segítene. Anyagilag is realistább két férfi jövedelmét társítani egy nő igényeihez. A férfiak nem maradnának nő nélkül, a nők pedig nem lennének kielégítetlenek.

2020. jún. 29. 17:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
"Kocsit, házat, külföldi nyaralást például könnyebb lenne ketten fizetni." - így van, ketten, a párom és én. 1 férfi+ én. Harmadik (többedik) félnek csak akkor van létjogosultsága a kapcsolatunkban, ha a közös gyerekünkről van szó, semmilyen más kontextusban nem fér bele. A jófiú-rosszfiú "dilemmát" sem teljesen értem, ezzel még életemben nem találkoztam, fura közegben mozoghatsz, ha ezt ennyire általánosnak láthatod.
2020. jún. 29. 18:48
 22/31 anonim ***** válasza:

Ha már konkrétan engem kérdezel, nem, én utálom ha vesznek nekem bármit. Már a szüleimtől is utáltam gyerekként, a páromtól se akarom.

Szóval még egyszer mondom: ezek csak a saját rossz döntéseid miatt alakultak így az életedben.

2020. jún. 29. 18:48
 23/31 A kérdező kommentje:
#20 a kedvesség és andurvaság ütik egymást, ehhez két külön ember kell, hogy mindig megkapja a nő, amelyikhez kedve van.
2020. jún. 29. 18:49
 24/31 anonim ***** válasza:
53%

Nem ilyenre gondolok,nekem durva ember bizos nem kene akar milyen csődör vagy sok penze3van,az a nőnek a butasaga.

Pl olyanra gondolok h az egyik szeret programokat csinalni de nem elég tökös,a masikkal meg jó a szex de nem.intelektualis nem.lehet vele programot csinalni.Jó varhatsz a csodara h majd jön a jobb 3. De ennel meg3csak gazosabb pasik vannak...

2020. jún. 29. 19:14
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Itt az lenne korrekt ha a nő elmondana nyiltan h figyelj keves vagy még van melletted vki mert fobtos3dolgot nem tudsz vagy akarsz nekem megadni.Ha ezt elmondana akkor mindket ferfi felvallrol kezelne es se a program se a szex nem lenne jó. Tehat női oldalrol ez kényszermegoldas.
2020. jún. 29. 19:16
 26/31 anonim ***** válasza:
35%

Ha valakinek keves vagy akkor 2 megoldas van. Vagy felfejleszted magad vagy keresel egy hozzad hasonlot.

Csak altalaban mindegyik nő hianyolja ugyanazt a dolgot.

Ebben azok a ferfiak tudnának neked tanacsot adni akik fejlesztettek magukon es elmondanak2hogyan2meg h milyen volt elotte meg utanna a varazserejuk.

2020. jún. 29. 19:19
 27/31 anonim ***** válasza:

"Nem lenne jobb a világ, ha minden nő két férfival lenne együtt?"

Nem tudom, hogy a matekkal vannak-e komolyabb kihívásaid, vagy a biosszal, de az emberi faj férfi egyedei nem szaporodnak osztódással. xD

2020. jún. 29. 22:11
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy haladhatsz lépésenként - elsőre mondjuk szemezhetsz egy "rosszfiú" barátnőjével egy buliban, aztán felkérheted táncolni, aztán próbáld tánc közben a fenekét simogatni, megcsókolni.

Nézd meg, hogy mit lép a pasi, aztán képzeld el azt a jelenetet, amikor megkéred, hogy most legyen kedves húzzon el a franciaágyból, mert most te szeretnél a közös barátnőtökkel egy érzéki éjszakát együtt tölteni.

2020. jún. 29. 22:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel az elmélettel, hogy az állítólagos férfitöbbletedben annyira szánalmas a felhozatal, hogy így se jutna egy csomó nőnek 2 olyan, akik ketten együtt kitesznek legalább egyet. Így továbbra is maradnánk inkább egyedül, mint 2 nyomorulttal.
2020. jún. 30. 00:50
 30/31 acelsziv ***** válasza:
100%

A kérdésből ordít az elmebaj. Ha igaz a felvetés akkor hogy élnek nők milliói boldog párkapcsolatban?

A nőknek nem durvaság kell te féleszű, hanem egy olyan FÉRFI aki mellett nőnek érezheti magát. És nagyon sok mai pofában ez a határozott kiállás nincs meg. Ezért mennek inkább a durvább barmok felé, mert még azok is jobbak, mint az olyan pofák akik egy vödör takonyra hajaznak.

Kell a kedvesség, de a határozottság is és vannak ilyen FÉRFIAK. Miért legyenek hát a nők egy FÉRFI helyett két féleszűvel?

2020. jún. 30. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!