Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jobb a világ, ha minden nő két férfival lenne együtt?
Ha már konkrétan engem kérdezel, nem, én utálom ha vesznek nekem bármit. Már a szüleimtől is utáltam gyerekként, a páromtól se akarom.
Szóval még egyszer mondom: ezek csak a saját rossz döntéseid miatt alakultak így az életedben.
Nem ilyenre gondolok,nekem durva ember bizos nem kene akar milyen csődör vagy sok penze3van,az a nőnek a butasaga.
Pl olyanra gondolok h az egyik szeret programokat csinalni de nem elég tökös,a masikkal meg jó a szex de nem.intelektualis nem.lehet vele programot csinalni.Jó varhatsz a csodara h majd jön a jobb 3. De ennel meg3csak gazosabb pasik vannak...
Ha valakinek keves vagy akkor 2 megoldas van. Vagy felfejleszted magad vagy keresel egy hozzad hasonlot.
Csak altalaban mindegyik nő hianyolja ugyanazt a dolgot.
Ebben azok a ferfiak tudnának neked tanacsot adni akik fejlesztettek magukon es elmondanak2hogyan2meg h milyen volt elotte meg utanna a varazserejuk.
"Nem lenne jobb a világ, ha minden nő két férfival lenne együtt?"
Nem tudom, hogy a matekkal vannak-e komolyabb kihívásaid, vagy a biosszal, de az emberi faj férfi egyedei nem szaporodnak osztódással. xD
Amúgy haladhatsz lépésenként - elsőre mondjuk szemezhetsz egy "rosszfiú" barátnőjével egy buliban, aztán felkérheted táncolni, aztán próbáld tánc közben a fenekét simogatni, megcsókolni.
Nézd meg, hogy mit lép a pasi, aztán képzeld el azt a jelenetet, amikor megkéred, hogy most legyen kedves húzzon el a franciaágyból, mert most te szeretnél a közös barátnőtökkel egy érzéki éjszakát együtt tölteni.
A kérdésből ordít az elmebaj. Ha igaz a felvetés akkor hogy élnek nők milliói boldog párkapcsolatban?
A nőknek nem durvaság kell te féleszű, hanem egy olyan FÉRFI aki mellett nőnek érezheti magát. És nagyon sok mai pofában ez a határozott kiállás nincs meg. Ezért mennek inkább a durvább barmok felé, mert még azok is jobbak, mint az olyan pofák akik egy vödör takonyra hajaznak.
Kell a kedvesség, de a határozottság is és vannak ilyen FÉRFIAK. Miért legyenek hát a nők egy FÉRFI helyett két féleszűvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!