Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Szerintetek az gáz hogy 21 éves vagyok és 15 éves barátnőm van? Jól megvagyunk meg minden, meg a korához képest elég sok esze van..2020. jún. 19. 09:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem az, csak akkor ha érdekel más véleménye
17/L
2/5 anonim válasza:
"a korához képest elég sok esze van" eddig azt gondoltam, hogy rendben van, de itt kisiklott a dolog. Lenézed ezt a lányt. Keressél olyat, akit tudsz tisztelni.
3/5 A kérdező kommentje:
Én nem nézem le őt félre ne érts. Csak elég sok 14-15 éves lányt ismerek és mindegyik olyan hülye mint a tök és látszik rajtuk hogy kisgyerekesen gondolkoznak..
2020. jún. 19. 10:23
4/5 anonim válasza:
Szerintem hatalmas kor különbség, nem egy életszakaszban vagytok. Anno 18 évesen voltam együtt egy 15 éves lánnyal, már az nagy problémákat okozott, túl sok volt a kor különbség.
Őszintén, miről tudsz vele beszélni? Én úgy vettem észre, hogy ez az érettebb a koránál szöveg általában belemagyarázás...
5/5 anonim válasza:
Hát nem túl egészséges, az biztos. Vagy te is azon a szellemi szinten tartasz 21 éves létedre, mint egy elsős középiskolás, vagy bejön, hogy könnyen manipulálható és felnéz rád, vagy ő volt a legközelebb a már legálisan megdughatod kategóriájához. Egyik sem hangzik valami jól. A lány szülei mit szólnak az egészhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!