Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Büszkétek lenne, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büszkétek lenne, ha a párotok orvos lenne?

Figyelt kérdés

2020. jún. 14. 00:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Büszke lennék arra,hogy azt csinálna amit szeret és elhivatott. Arra,hogy orvos,arra legyen ő büszke. Akkor is az lennék,ha tanár lenne,nem a szakmájával vívja ki a tiszteletemet,hanem a kitartasaval.

21B

2020. jún. 14. 08:56
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Felnőtt férfiként nem igazán érdekel, hogy a lány árufeltöltő vagy sebész-e.

Volt 2 orvos csajom, 3. nem lesz! Állandó ügyelet, fertőzésveszély, túlóra, hajnali telefonok,...

2020. jún. 14. 09:47
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha nőként lenne az, akkor igen. (F)
2020. jún. 14. 09:47
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Alapvetoen igen, buszke lennék ra.

Bar egyszer randiztam egy orvos ferfivel, az epp egy nagyon nagyon rossz tapasztalat volt.

2020. jún. 14. 10:26
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Persze, en apolonak tanulok úgyhogy nyilván az lennék, meg tudnám érteni valahol
2020. jún. 14. 10:48
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Nem lennék együtt orvossal, fóbiám van :D
2020. jún. 14. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Se orvossal, se ugyveddel, se adossag behajtoval, se rendorrel, se politikussal, se biztositasi ugynokkel nem kezdenek. A mai orvosok sajnos eladjak magukat a gyogyszergyarto cegeknek, szemtanuja voltam egy csunya ugynek. Gyerekkoromban a haziorvos kiserletezett volna rajtam, szerencsere a gyogyszeresz felhivta a szuleim figyelmet arra, hogy a felirt gyogyszer nem gyerek idegrendszerenek valo....
2020. jún. 14. 23:32
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Én is orvos leszek, szóval persze, büszke lennék. Feltéve, ha jól végzi a munkáját és örömét leli benne. De ugyanúgy büszke lennék egy ügyvédre, matematikusra, tanárra, festőre, bolti eladóra, fodrászra stb, ha tényleg jól csinálja, amit csinál és szívvel lélekkel.
2020. jún. 15. 08:47
 19/20 Sssaszem ***** válasza:
0%
Kedves utolsó! Milyen orvos leszel majd? Én jobban örülnék, ha lenne orvos valaki, aki segítene rajtam, ha nem tudnék hirtelen elmenni a rendelőbe.
2020. jún. 15. 09:25
 20/20 anonim ***** válasza:
67%

a diploma önmagában semmit nem jelent. orvos is lehet ugyanúgy csóró, bunkó és értéktelen, rossz ember, mint bárki más.

a diploma csak annyit jelent, hogy jobb esetben ért ahhoz, amit éveken át tanult, de még erre sincs feltétlenül garancia. emberi értékekről pedig egyáltalán nem árul el semmit, hogy valakinek diplomája van.

találkoztam már az ellenkező nemből nagyon bunkó orvossal, akinek fontosabb volt, hogy milyen iskoláim vannak és egyéb külsőségek, mint a belső értékek és a kapcsolatban valóban számító egyéb dolgok.

ettől függetlenül persze van, akinek ezek fontosabbak másnál. meg akár értékes és jó ember is lehet valaki diplomával. csak ennek semmi köze nincs a diplomához, meg a szakmához, attól függetlenül kell vizsgálni...

2020. jún. 15. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!