Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a barátom állandóan a testemre tereli a témát?
Nem bókol rá csak minden beszelgetesben felhozza h vannak melleim meg fenekem es hogy mennyire várta h megfogja oket.
Nem közönséges, de már sajnos szemet szúrt a dolog, hogy megkérdezem hogy van ő meg nem kerdez vissza hanem arra utal h mit csinalna a mellemmel/fenekemmel. Az elejen ezeket viccesnek megg izgatonak tartottam, most mar 3 honap utan furcsa.
Egyebkent o kezdeményezte h komoly legyen a kapcsolat, bemutatott mar a baratainak meg minden
A legtöbb lány azért panaszkodik, mert nem kap minimális figyelmességet,
téged meg az zavar, hogy rajong érted.
Némely nőket az isten sem ismer ki, nem hogy a férfiak.
Idővel majd az is eljön, amikor már előbb jön a sör, a meccs,
nem veszi észre, hogy szexi új ruhád van, jó a frizurád.
Na, akkor vissza fogod sírni.
Régi anekdota, hallottam már több színész szájába adva.
Két színész a Fészek Művész Klubban beszélgetnek. Megérkezik egy nő.
Az egyik megjegyzi:- Nézd, milyen remek, bombázó.
Mire a másik legyintve: - Hagyd, ezt is biztos unja már valaki.
:-D
Szerintem ez elég fura, engem nagyon zavarna a helyedben. Más az, ha sokat bókol, és néha a testedre is, meg más az, ha valaki non-stop csak erről tud beszélni.
Nem akarok bunkó lenni, de úgy képzelem el, mint valami 15 éves, kanos idiót@t, aki még a korához képest is unintelligens, és rendkívül felszínes.
Egy idő után elég visszataszító. Tapasztalatból beszélek. Legalábbis nekem egy idő után már hanynom kellett ettől a szövegtől.
Eleinte viszont igen, izgató volt. De túlzásba vitte.
Én
21/L ő 25/F. Az első pár válszoló hol él? Képzeljétek el, hogy elmeselem milyen a napom es az rá a reakció, hogy MEGFOGHATOM ŐKET?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!