Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az normális ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a barátom állandóan a testemre tereli a témát?

Figyelt kérdés

Nem bókol rá csak minden beszelgetesben felhozza h vannak melleim meg fenekem es hogy mennyire várta h megfogja oket.

Nem közönséges, de már sajnos szemet szúrt a dolog, hogy megkérdezem hogy van ő meg nem kerdez vissza hanem arra utal h mit csinalna a mellemmel/fenekemmel. Az elejen ezeket viccesnek megg izgatonak tartottam, most mar 3 honap utan furcsa.

Egyebkent o kezdeményezte h komoly legyen a kapcsolat, bemutatott mar a baratainak meg minden

2020. jún. 13. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Miért furcsa az, ha be van rád indulva és kíván?
2020. jún. 13. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Ha zavaró, hogy szexuálisan foglalkoztatod, akkor ennek attól tartok annyi.
2020. jún. 13. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Tini kategória?
2020. jún. 14. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
8%

A legtöbb lány azért panaszkodik, mert nem kap minimális figyelmességet,

téged meg az zavar, hogy rajong érted.

Némely nőket az isten sem ismer ki, nem hogy a férfiak.

Idővel majd az is eljön, amikor már előbb jön a sör, a meccs,

nem veszi észre, hogy szexi új ruhád van, jó a frizurád.

Na, akkor vissza fogod sírni.

Régi anekdota, hallottam már több színész szájába adva.

Két színész a Fészek Művész Klubban beszélgetnek. Megérkezik egy nő.

Az egyik megjegyzi:- Nézd, milyen remek, bombázó.

Mire a másik legyintve: - Hagyd, ezt is biztos unja már valaki.

:-D

2020. jún. 14. 00:50
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
3 hónap környékén szerintem ez teljesen normális egy fiatal srácnál.. Egy év múlva visszasírod ezt az állapotot :D
2020. jún. 14. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez elég fura, engem nagyon zavarna a helyedben. Más az, ha sokat bókol, és néha a testedre is, meg más az, ha valaki non-stop csak erről tud beszélni.

Nem akarok bunkó lenni, de úgy képzelem el, mint valami 15 éves, kanos idiót@t, aki még a korához képest is unintelligens, és rendkívül felszínes.

2020. jún. 14. 01:29
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Egy idő után elég visszataszító. Tapasztalatból beszélek. Legalábbis nekem egy idő után már hanynom kellett ettől a szövegtől.

Eleinte viszont igen, izgató volt. De túlzásba vitte.

2020. jún. 14. 07:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Én

21/L ő 25/F. Az első pár válszoló hol él? Képzeljétek el, hogy elmeselem milyen a napom es az rá a reakció, hogy MEGFOGHATOM ŐKET?

2020. jún. 14. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!