Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valahol a világon egy csodálatos vanilliasky kinézetű és tekinttű asszony,talán magyar,elképzelhető hogy az utcánkon lesétált-reggel arra ébredtem(ha vki tudja mit jelent a Múzsa Őpont ilyen)reggel volt ébredeztem-talán mégse,s káprázott aszem?
Igen létezik és nincs is messze tőlem.
20 km-re található. Imádtam őt. Tavaly nyáron. Neve is van. Cépike.
Amíg élek nem heverem ki.
ismerős-ismerős szerelmem a "szőke nő"
rajtam a szívgörcs-keresem erre kutatom arra
a világmindenség feltárult előttem-de nincsen"rajta"
banán legyek vagy hotdogember-utazzam körbe a United stécet?!
szörnyű egy nő a szőkenyő-nem teljesítem kivánságát +kőevő+
betege lettem20éve ennek?!Ő mindenség a világmindenség-s minden benne
szavát kersem szavát lesem-"ó én ágrólszakadt" hát mind mind teljesítsem?!
múlnak a percek-múlnak a telek ő nincs velem Őnincs velem
nemkeresem őt de nem feledem őt-van még remény?!
keressen meg ő
Cépike csupa nagybetűvel.
Sötétbarna haját kontyba fonta, alig vártam hogy lássam, már tudtam hogy melyik műszakban van. Remegtem ahogy feltűnt, a gyomrom benézett a torkomba.
Soha nem éreztem még ilyet. Kész voltam mint a mateklecke.
És akkor köszönt hogy szia.
Lassított felvételnek tűnt az egész, szinte alig bírtam visszatartani magam hogy ne ugorjak rá. Remegett a hangja, zavart volt ez nem lehet véletlen.
Azt hittem felforr a levegő és elégünk ebben a csodában. Kérdeztem magamtól hogy mit szeretek benne de nem tudtam felelni.
Csak néztem az arcát persze titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!